MENÜ

Fenerbahçe'nin transferdeki gözdesine sürpriz teklif! Zaman daralıyor

Avrupa’nın büyük liglerinde transfer dönemi bugün bitiyor. Fenerbahçe'nin transfer döneminde ısrarla istediği yıldız için de son karar aşamasına girildi. Avrupa devi, oyuncusunun takımda kalması için maaşını yükselterek yeni bir sözleşme imzalamak istiyor. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu bunu kabul ederse, takımında kalması kesinleşecek. Eğer geri çevirirse, satışına onay verilecek ve tam da bu noktada devreye Fenerbahçe girecek. İşte bu transfere dair tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin transferdeki gözdesine sürpriz teklif! Zaman daralıyor

Fenerbahçe'nin transfer gözdelerinden olan yıldız oyuncuya Avrupa devinden sürpriz bir teklif geldi. Sarı-Lacivertli ekip, orta saha transferini bitirmek isterken 29 yaşındaki oyuncunun son kararını vermesini bekliyor. Öte yandan Fenerbahçe'de, Batshuayi ve Alfredo Morelos ile ilgili de önemli gelişmeler var. Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Batshuayi'de sorun çıktı

Belçikalı forvetin Nottingham Forest’a transfer olması bekleniyordu. Bu nedenle Batshuayi’nin menajeri, İngiltere’ye gitmişti. Ancak yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı. Fenerbahçe, bonservis bedeli olarak 9 milyon Euro talep ederken, golcü oyuncu da senelik 3 milyon Euro maaş istedi. İngiliz ekibi ise 6.5 milyon Euro bonservis teklif edip, ayrıca Sarı-Lacivertliler’in Batshuayi’nin maaşına katkıda bulunmasını istedi. Yönetim net bir şekilde bu talebi geri çevirdi. Bu gelişme sonrası görüşmeler askıya alındı. Transferin son günü olan bugün Nottingham, oyuncusu Brennan Johson’ı Tottenham’a satarsa, Batshuayi transferi için bir şans olabilir.

Fenerbahçenin transferdeki gözdesine sürpriz teklif Zaman daralıyor

Alfredo Morelos beklemeye geçti 

Haberin Devamı

Fenerbahçe, bonservisi elinde olan Kolombiyalı golcüyü İstanbul’a getirmişti. Alfredo Morelos ile yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandı. 27 yaşındaki forvet, imzayı atmak için Sarı-Lacivertli Yönetim’den haber bekliyor. Ancak Michy Bathsuayi’ni Nottingham’a transferinde pürüz çıkması, planları değiştirdi. Fenerbahçe’nin Batshuayi’yi göndermeden Morelos’a imza attırmak istemediği öne sürüldü. Yönetimin bu nedenle Kolombiyalı forvetten biraz daha beklemesini istediği öğrenildi. Başarılı oyuncu, menajeriyle birlikte İstanbul’da kalmaya devam ederken, umutla Fenerbahçe’den gelecek müjdeli haberi bekliyor. 

Fenerbahçenin transferdeki gözdesine sürpriz teklif Zaman daralıyor

Krunic'e sürpriz teklif

Özellikle Suudi Arabistan takımlarının astronomik teklifleriyle Avrupa pazarına girmesi, en hareketli transfer dönemlerinden birinin yaşanmasına neden oldu. Birçok yıldız, sürpriz imzalar attı. Avrupa’nın büyük liglerinde yaz dönemi transfer penceresi bu akşam kapanıyor. Bugünün son derece hareketli geçmesi bekleniyor. Milan, Fenerbahçe ve Lyon’un çok istediği Rade Krunic konusunda sürpriz bir adım attı. Kırmızı-Siyahlılar, 29 yaşındaki oyuncunun 2025’te bitecek sözleşmesini, maaşını 2.2 milyon Euro’a yükseltip 2026’ya kadar uzatma teklifinde bulundu. Krunic, düşünmek için kısa bir süre istedi.

Fenerbahçenin transferdeki gözdesine sürpriz teklif Zaman daralıyor

Dzeko ve Baki görüşüyor

İtalyan devinin bu hamlesi, Boşnak yıldızın kaderini belirleyecek. Eğer başarılı orta saha oyuncusu teklifi kabul ederse, takımda kalacağı kesinleşecek. Milan’ın, Krunic’in bu öneriyi geri çevirmesi halinde ise oyuncuya gelecek teklifleri değerlendirme kararı alacağı öğrenildi. Bu durumda Fenerbahçe ve Lyon ile pazarlıklar başlayacak. Sarı-Lacivertliler, hem yönetici Selahattin Baki hem de Edin Dzeko üzerinden Krunic ile sık sık görüşmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin transferdeki gözdesine sürpriz teklif Zaman daralıyor

YORUM YAZ