MENÜ

Fenerbahçe'nin transferdeki en büyük hedefi ortaya çıktı!

Takımında şanssız bir dönem geçiren Milli yıldız için Fenerbahçe pusuda bekliyor. Kanarya, savunmadaki sıkıntılarını çözmek adına 27 yaşındaki futbolcuyu, ocak ayında kiralık olarak kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Sarı-Lacivertli ekip, transfer döneminde tüm planlarını bu hamleye yönelik geliştirecek. Bu transfere dair tüm detaylara göz atalım...

Fenerbahçe'nin transferdeki en büyük hedefi ortaya çıktı!

Fenerbahçe'de kış transfer döneminde yapılacak transferler için planlamalar şimdiden yapılıyor. Bu kapsamda teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda hareket edecek olan Sarı-Lacivertli ekip, transferdeki tüm dikkatini Milli yıldıza çevirdi. Öte yandan İsmail Kartal, Süper Kupa'daki Galatasaray mücadelesinde takımına güveniyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

İsmail Kartal’ın inancı tam!

Sarı-Lacivertliler’in teknik direktörü İsmail Kartal’ın, futbolcuları ile yaptığı konuşmada gelecek adına önemli mesajlar verdiği bildirildi. Kartal’ın, “Hayallerimiz büyük, yolumuz uzun. 2023’te beklentilerin büyük bir kısmını karşıladık. Bu yılı güzel bir şekilde kapatalım ve Galatasaray’ı yenerek, taraftarlarımıza bir kupa armağan edelim. Sizlere güvenim tam” dediği öğrenildi.

Fenerbahçenin transferdeki en büyük hedefi ortaya çıktı

İŞTE FENERBAHÇE'NİN HEDEFİNDEKİ MİLLİ YILDIZ: ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ

Önümüzdeki Ocak ayındaki transfer dönemi için kolları şimdiden sıvayan Fenerbahçe, savunmaya da Atletico Madrid’den Çağlar Söyüncü’yü istiyor. Geçen sezonun sonunda Leicester’le sözleşmesi bittikten sonra Atletico’ya 2027’ye kadar imza atan ve yaşadığı sakatlık sürecini atlattıktan sonra takıma dönen Çağlar, son iki maçında talihsiz anlar yaşamıştı. La Liga’da 2-0 (d) kaybedilen Athletic Bilbao mücadelesinde bu sezon ilk kez 11’de oynayan Milli futbolcu, ne yazık ki penaltıya sebebiyet vermiş ve ikinci yarı oyundan alınmıştı. Daha sonra 1-0 kazanılan Sevilla karşılaşmasında ikinci yarı oyuna girdikten 4 dakika sonra kırmızı kart gören 27 yaşındaki futbolcu, ister istemez hocası Diego Simeone’nin gözünden düşmüştü.

Haberin Devamı

Kanarya’nın eli güçlü

Rodrigo Becao’nun sakatlığının sürmesi, Djiku’nun, Afrika Uluslar Kupası’nda Gana formasını giyecek olması, Samet ile Serdar Aziz’in savunmada güven vermemesi, Fener’de stopere takviyeyi mecbur kılıyor. Kanarya, Atletico’nun kapısını Çağlar için kiralık teklifiyle çalmayı planlıyor. Milli oyuncunun da EURO 2024’te A Milli Takımımız’ın 11’inde yer almak adına daha fazla sahada kalma isteği, bu transferde Sarı-Lacivertliler’in elini bir hayli güçlendiriyor.

Fenerbahçenin transferdeki en büyük hedefi ortaya çıktı

İki talihsiz maç yaşadı

İspanyol devi adına ilk 11’de çıktığı Bilbao maçında penaltıya sebep olan 27 yaşındaki oyuncu, son Sevilla karşılaşmasında ise oyuna girdikten 4 dakika sonra kırmızı kart görmüştü. 

Fenerbahçenin transferdeki en büyük hedefi ortaya çıktı

Eljif Elmas’tan 1.5 milyon Euro

2019 yılında Fenerbahçe’den, 16 milyon Euro karşılığında Napoli’ye transfer olan Eljif Elmas, Alman ekibi RB Leipzig’e imza atmıştı. Leipzig, İtalyanlar’a bonservis bedeli olarak 25 milyon Euro ödeyecek. Kanarya’nın ise Eljif’in satışı sırasında kontrata koydurduğu özel madde sayesinde bu transferden azami, 1.5 milyon Euro bonus ücreti alacağı bildirildi. 24 yaşındaki yıldız, 2025’e kadar Leipzig’in başarısı için ter dökecek.

Haberin Devamı

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL

Fenerbahçenin transferdeki en büyük hedefi ortaya çıktı

İsmail Kartal, Galatasaray derbisi sonrası konuştu: Sürekli kendilerini yere atarak hızımızı kestiler
YORUM YAZ