MENÜ

Fenerbahçe'nin transferde pes etmeye niyeti yok! Yıldız oyuncu için teklifini artıracak

Fenerbahçe, yaz transfer dönemindeki gözde oyuncusu için sınırları sonuna kadar zorlamaya kararlı... Sarı-Lacivertli ekip, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kanarya, gerekirse maaş teklifini de artırmayı planlıyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin transferde pes etmeye niyeti yok! Yıldız oyuncu için teklifini artıracak

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, orta saha transferi için gaza bastı. Sarı-Lacivertli ekip, transfer etmeyi dört gözle beklediği oyuncu için şartlarını zorlayarak maaş konusunda da limitlerini zorlamaya hazır. Öte yandan Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Batshuayi hakkında da çok önemli gelişmeler var. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Talip yağıyordu

Fenerbahçe de geçen sezon Jorge Jesus'la büyük hayal kırıklığı yaşadı, sezonu ikinci tamamladı. Bu sezon ise Kanarya oldukça iddialı bir kadro kurdu. Hücum hattını Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder ve Ryan Kent gibi yıldızlarla güçlendiren Sarı-Lacivertliler'de, Batshuayi gözden çıkarıldı. Transfer listesine adı yazılan 29 yaşındaki forvete talip yağdı.

Bonservisi belli oldu

İngiltere başta olmak üzere Avrupa'dan birçok isteyeni olan golcü oyuncunun geleceği merak ediliyordu. Batshuayi yarışını Nottingham Forest kazandı. Ada ekibi hem yıldız oyuncuyla hem de Fenerbahçe'yle anlaşmaya vardı. Haberlere göre; Kırmızı-Beyazlılar, Belçikalı forvet için 6.5 milyon Euro bonservis ödeyecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin transferde pes etmeye niyeti yok Yıldız oyuncu için teklifini artıracak

Sağlık kontrollerinden geçecek

Öte yandan Michy Batshuayi'nin bugün de İstanbul'dan ayrıldığı ve İngiltere'ye gittiği iddia edildi. Deneyimli golcü, Nottingham Forest için sağlık kontrollerinden geçecek.

Fransa'dan Lyon iddiası!

Fenerbahçe, orta saha transferini çoktan bitirebilirdi. Ancak İsmail Kartal’ın Rade Krunic ısrarı nedeniyle öncelik bu oyuncuya verildi. Alternatif isimler için de görüşmeler yapılıyor ama yönetim, Boşnak yıldız konusunda sonuna kadar girişimlere devam etmeye kararlı. Milan’ın teknik patronu Stefano Pioli, öğrencisinin kalması konusunda ısrarcı. Ancak 29 yaşındaki oyuncu ayrılmak istiyor. Fenerbahçe, daha önce Krunic ile prensip anlaşmasına varmıştı. L’Equipe’te yer alan habere göre Lyon da yıldız futbolcuyla el sıkıştı ve Milan’la pazarlıklara başladı.

Fenerbahçenin transferde pes etmeye niyeti yok Yıldız oyuncu için teklifini artıracak

İtalya’dan haber bekleniyor

İtalyan devinin yönetimi, Rade Krunic’i satmaya sıcak bakıyor. Ancak bunun için önce Stefano Pioli’yi ikna etmeye çalışıyorlar. Milan’lı yöneticiler, Pioli’ye rağmen hareket etmek istemiyor. Hem Fenerbahçe hem de Lyon, İtalya’dan gelecek haberi bekliyor. Sarı-Lacivertli yöneticiler, Lyon iddialarına rağmen, Bosna Hersek Milli Takımı’nın da formasını giyen başarılı oyuncunun kendilerini seçeceğine inanıyor.

Kartal’la görüşebilir

Vatandaşı Edin Dzeko, Krunic ile sık sık konuşmaya devam ediyor. Yönetim, Milan’dan onay çıkması halinde 29 yaşındaki orta sahayı İsmail Kartal ile görüştürmeyi planlıyor. Kartal, yıldız futbolcuya, kendisini neden bu kadar istediğini ve onunla ilgili planlarını anlatıp ikna etmeye çalışacak. Öte yandan yönetim, gerekirse daha önce el sıkışılan maaş teklifinde artırıma da gidebilir.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin transferde pes etmeye niyeti yok Yıldız oyuncu için teklifini artıracak

YORUM YAZ