MENÜ

Fenerbahçe'nin teklifi ortaya çıktı! Hedef orta saha transferi, anlaşma çok yakın...

Hareketli bir sezon geçiren ve yeni sezonda tek hedefi şampiyonluk olarak belirleyen İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, orta saha transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. Arjantinli orta sahaya 4 yıllık sözleşme teklif eden Kanarya'nın anlaşmayı kısa süre içerisinde tamamlaması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin teklifi ortaya çıktı! Hedef orta saha transferi, anlaşma çok yakın...

İsmail Kartal'ın göreve gelmesinin ardından transferlere başlayan, İrfan Can Kahveci'nin satın alma opsiyonunu kullanan, dünya yıldızları Edin Dzeko ve Dusan Tadic'i kadrosuna katan Kanarya, Eyüpspor'dan Umut Nayir, Strasbourg'dan Alexander Djiku, Rangers'tan Ryan Kent'i bonservis ödemeden transfer etti. Sebastian Szymanski için 9.75 milyon Euro, Becao için kasasından 8.3 milyon Euro çıkan Sarı Lacivertliler, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı Kanarya, bir süredir görüşme halinde olduğu Arjantinli orta saha için artık son düzlükte...

Haberin Devamı

BAŞKAN ALİ KOÇ'TAN TRANSFER MÜJDESİ

Fenerbahçe Kulübü Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Ali Koç, camiaya transfer müjdesi verdi, şu ifadeleri kullandı:

Şu ana kadar iyi bir transfer politikası izlediğimizi düşünüyorum. Bir plan dahilinde, hocamız İsmail Kartal, sportif direktörümüz Mario Branco, yardımcısı Okan Özkan'ın yoğun çalışmaları sonrasında hareket etmeye devam ediyoruz. 2-3 tane daha nokta atışımız var. Onları da önümüzdeki hafta içinde halledeceğiz. Şu ana kadar olumlu gidiyor.

TRANSFERLERİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Fenerbahçe'nin Sırp 10 numarası Dusan Tadic, Sarı Lacivertli ekibe transfer olmasında Edin Dzeko’nun etkisine vurgu yaptı, şöyle konuştu:

ahçe’ye gelmemde Dzeko’nun etkisi çok büyük oldu. Kendisi harika bir oyuncu aynı zamanda da müthiş bir iş. Onun buraya geldiğini duyunca kendisiyle Fenerbahçe’de çalışma düşüncesi kafamda belirdi. Kulüp de yaptığı transferlerle nasıl bir gelecek inşa etmek istediğinin sinyalini veriyordu. Dzeko ve benim buraya gelmemiz bizden sonra yapılan transferlerde de etkili olmuştur.

'BEŞİKTAŞ'A GİTMEM İÇİN BENİ İKNA ETMEYE ÇALIŞTI'

Eski Beşiktaşlı Tosic ile bu süreçte diyalog halinde olduğunu da dile getiren Tadic, "Tosic’le harika bir arkadaşlığımız var. Beşiktaş’ta oynadı kendisi. Tosic, Beşiktaş’a transfer olmam için beni ikna etmeye çalıştı. Ben her zaman arkadaşlarıma dürüst olurum. Fenerbahçe’nin bana sunduğu harika projeden ona da bahsettim. Tüm takımlara da saygı duyuyorum ama Fenerbahçe’nin teklifi beni iyi hissettirdi" dedi.

Haberin Devamı

TRANSFER SÜRÜYOR! DOMINGUEZ BOMBASI!

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Moldova'nın Zimbru Chisinau takımını 5-0'la geçen, Süper Lig'de hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Arjantinli orta saha Nicolas Dominguez için Bologna, 15 milyon Euro istiyordu. Kanarya’nın son teklifinde 12 milyon Euro’ya kadar çıktığı ve taraflar arasındaki görüşmelerin pozitif anlamda devam ettiği bildirildi. İşte detaylar...

Fenerbahçenin teklifi ortaya çıktı Hedef orta saha transferi, anlaşma çok yakın...

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI!

Sarı-Lacivertliler, bir süredir İtalyan ekibi Bologna’da forma giyen Nicolas Dominguez’i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Bologna, bonservis konusunda 15 milyon Euro talep ediyor. Sarı Lacivertliler, şartları zorlamak konusunda kararlı bir duruş sergilerken, Bologna’ya yapılan son teklifin 12 milyon Euro civarında olduğu bildirildi.

ANLAŞMA ÇOK YAKIN! 4 SENELİK KONTRAT TEKLİFİ

Çizme temsilcisinin, Kanarya’dan gelen bu hamle sonrası Dominguez’i satmak konusunda çok daha olumlu bir tavır sergilediği öğrenildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, anlaşmanın yakın olduğu konuşuluyor. 25 yaşındaki orta saha oyuncusuna da yıllık 2.5 milyon Euro’dan 4 senelik bir kontrat teklif edildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin teklifi ortaya çıktı Hedef orta saha transferi, anlaşma çok yakın...

Fenerbahçe, Nicolas Dominguez' 4 yıllık sözleşme karşılığında senelik 2.5 milyon Euro teklif etti.

FENERBAHÇE'DEN SÜRE İSTEDİ

Tecrübeli futbolcunun Kanarya’ya gelmeye olumlu baktığı ve ailesiyle de konuşmak adına Fener’den süre istediği ifade edildi.

Fenerbahçenin teklifi ortaya çıktı Hedef orta saha transferi, anlaşma çok yakın...

YORUM YAZ