MENÜ

Fenerbahçe'nin saha içindeki patronu belli oldu!

Son maçlarda performansı düşen, Fenerbahçe’ye daha fazla odaklanmak için Bosna Hersek Milli Takımı'ndan affını isteyen Dzeko, formunun zirvesine çıkmak için sıkı çalışıyor. Boşnak yıldız, saha içinde de İsmail Kartal’ın sağ kolu olmaya devam edecek. İşte Boşnak golcüye dair tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin saha içindeki patronu belli oldu!

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Boşnak golcü Edin Dzeko, bu sezon şu ana kadar gösterdiği üstün form grafiğiyle taraftarlarının büyük bir sevgisini kazandı. Yıldız golcü, hem saha içinde hem de saha dışındaki profesyonel görüntüsüyle takdir alıyor. İsmail Kartal'ın da çok beğendiği Dzeko, hocasının saha içindeki en büyük silahı olmayı sürdürecek. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Dzeko'dan sıkı çalışma! 

Edin Dzeko, Fenerbahçe’de başarılı olmaya ne kadar çok odaklandığını bu Milli maç haftasında net bir şekilde gösterdi. Tecrübeli forvet, Bosna Hersek’in EURO 2024 şansının kalmamasıyla birlikte teknik direktör Milosevic’ten affını istedi. 37 yaşındaki golcü, bundan sonra tamamen Kanarya’ya odaklanmaya karar verdi. Dzeko, Milli ara öncesi oynanan Trabzonspor ve Adana Demirspor mücadelelerinde beklentilerin altında kalmış, özellikle Demir deplasmanında net fırsatları harcamıştı. Boşnak yıldız, arada hem dinlenme fırsatı buldu hem de ülkesine gitmeyerek iyice Fenerbahçe’ye yoğunlaştı. Edin Dzeko, sıkı bir şekilde çalışmasının yanı sıra hocası İsmail Kartal’la da sık sık fikir alışverişlerinde bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin saha içindeki patronu belli oldu

Hedefi yeni gol serisi

Dünyaca ünlü forvet, sahada sadece performansıyla değil, adeta Kartal’ın sağ kolu olarak da takımına katkı vermeye devam etmek istiyor. Edin Dzeko, Karagümrük maçıyla birlikte ara verdiği gol serisini yeniden başlatmaya kararlı.

Fenerbahçenin saha içindeki patronu belli oldu

Karagümrük biletleri satışta

Sarı-Lacivertliler, Kadıköy’de son maçına 4 Kasım’da Trabzonspor karşısında çıkmıştı. Pazar günü Karagümrük’ü ağırlayacak olan Fenerbahçe, 22 gün sonra taraftarıyla yeniden buluşacak. Bu karşılaşmanın biletleri dün Yüksek Divan Kurulu, kongre ve temsilci üyeler için satışa çıktı. Bugün öncelik Fenerbahçe Kart sahipleri ile Fenercell abonelerinde olacak. Yarın saat 13.00’ten itibaren ise genel satış başlayacak. Fiyatları 500 TL ile 9 bin TL arasında değişen biletler, transfere kapalı olacak.

Fenerbahçenin saha içindeki patronu belli oldu

YORUM YAZ