MENÜ

Fenerbahçe'nin rakibi Union Saint-Gilloise'dan bir iyi bir kötü haber!

Belçika ekibi Union Saint-Gilloise , aynı Fenerbahçe gibi bu sezon 43 resmi maça çıktı. Kadroları daha dar olduğu için bu durum onları zorluyor. St.Gilloise'den UEFA Konferans Ligi'nde Perşembe günü Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde bir iyi bir de kötü haber var. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin rakibi Union Saint-Gilloise'dan bir iyi bir kötü haber!

Union Saint-Gilloise, rüya gibi bir sezon geçiriyor. Belçika ekibi, tam 110 yıl aranın ardından Belçika Kupası’nda finale çıktı. Konferans Ligi’nde Frankfurt’u eleyip son 16 turuna kalan St.Gilloise, ligde de en yakın rakibi Anderlecht’in 8 puan önünde lider durumda. Perşembe günü, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde bir iyi bir de kötü gelişme yaşandı. Öte yandan Belçika'da Fenerbahçe maçı öncesinde özel önlem alındı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Belçika’da özel önlem

Perşembe günkü karşılaşma, St.Gilloise’un stadı UEFA kriterlerini karşılamadığı için Anderlecht’e ev sahipliği yapan Lotto Park’ta oynanacak. 21 bin 500 kişi kapasiteli statta Fenerbahçe taraftarlarına yaklaşık 1250 bilet ayrıldı. Ancak Türk futbolseverlerin, diğer tribünlerden bilet almak için de harekete geçtiği öne sürüldü. Belçika polisi, bunu engellemek için özel önlemler alıyor. Bilet sahibiyle maça girmek isteyen kişinin kimlik bilgilerinin uyuşmaması halinde, biletini satan kişiye para ve men cezaları verileceği kaydedildi.

Fenerbahçenin rakibi Union Saint-Gilloisedan bir iyi bir kötü haber

Bir iyi bir de kötü haber... 

Belçika ekibi, aynı Fenerbahçe gibi bu sezon şu ana kadar 43 resmi maça çıktı. Son dönemde ülke basınındaki haberlerde, bu maç sayısına vurgu yapılıyor. Teknik direktör Blessin de Leuven karşısında galibiyete rağmen iyi oynamadıklarını söyleyerek, bunu fazla maç yapmalarına bağlamıştı. Dar kadroları, onları zorlayan en önemli etken. Son haftalarda sakatlıklar da Billesin’in başını ağrıttı. Ancak Fenerbahçe mücadelesi öncesi, Belçika ekibi adına bir iyi bir de kötü haber geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin rakibi Union Saint-Gilloisedan bir iyi bir kötü haber

Leysen ve Rodriguez yetişmiyor

Uyluk sakatlığı nedeniyle son Leuven maçını kaçıran stoper Kevin Mac Allister’ın bugün takımla çalışmalara başlayacağı ve perşembe günü sahadaki yerini alacağı öğrenildi. Son 2 karşılaşmada forma giyemeyen sol kanat Loic Lapoussin’in de Fenerbahçe karşısında formasına kavuşacağı kaydedildi. Sakatlıkları devam eden stoper Fedde Leysen ve forvet forvet Kevin Rodriguez’in ise oynamaları beklenmiyor. Teknik direktör Blessin’in Leuven galibiyeti sonrası iki gün izin verdiği Union Saint-Gilloise’de Fenerbahçe maçının hazırlıkları bugün başlayacak.

ARDA EROL / FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ