MENÜ

Fenerbahçe'nin rakibi Slavia Prag ilkleri yaşadı

Yıldızlarını satan, sakat ve cezalısı olan, hocasız İstanbul'a gelen Slavia Prag, bu sezonki 6. Avrupa Kupası maçında deplasmanda ilk kez kazandı. Traore, 2019 Mart'tan sonra, Lingr bu sezon ve Dorley de kariyerinde ilk kez Avrupa'da gol attı.

Fenerbahçe'nin rakibi Slavia Prag ilkleri yaşadı

Slavia Prag'da bu sezon en golcü isim Kuchta ile asist lideri Stanciu satılırken, Fenerbahçe maçı öncesi sol bek Boril sakat ve sağ bek Bah cezalıydı. Teknik direktör Jindrich Trpisovsky hasta olduğu için İstanbul'a gelemedi ve yerine kulübede yardımcısı Jaroslav Köstl vardı. Slavia, bu sezon Avrupa Kupaları'nda deplasmanda oynadığı 5 maçı da kazanamamış; bu süreçte 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik almıştı. Kadıköy'de temsilcimizi yenerek buna son veren Kırmızı-Beyazlılar'ın gollerini atanlar da ilkleri yaşadı.

Haberin Devamı

En son Sevilla'ya...

Çek ekibinde ilk golün sahibi Ibrahim Traore, 14 Mart 2019'da Sevilla'yı 4-3 yendikleri maçtan sonra ilk kez Avrupa'da gol sevinci yaşadı. 62'de ağlarımızı havalandıran Oscar Dorley, kariyerindeki 26. Avrupa Kupası mücadelesinde ilk kez gol attı. 64'te ise skoru 3-1'e getiren Ondrej Lingr, bu sezonki 10. Avrupa sınavında ilk golünü ne yazık ki Fenerbahçe kalesine gönderdi.

YORUM YAZ