MENÜ

Fenerbahçe’nin PSV’den transfer ettiği Bruma’ya iki dev talip!

Hollanda ekibi PSV’den transfer edilen Bruma, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Fenerbahçe formasıyla etkili bir performans gösteremedi. Braga’da yeniden doğan Portekizli oyuncuyu, ülkesinin iki dev takımı kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe’nin PSV’den transfer ettiği Bruma’ya iki dev talip!

sarı-Lacivertli ekibin 2022-23 yaz transfer döneminde Hollanda’nın PSV ekibinden kadrosuna kattığı ve Ocak ayında zorunlu satın alma ücretiyle 4.25 milyon Euro’ya transfer ettiği Bruma’dan beklediği performansı alamadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’ye transfer olduğu ilk haftalarda geçirdiği sakatlık nedeniyle Braga’nın lisansı iptal edilerek kış transfer dönemine kadar forma giyemedi.

Fenerbahçe’nin PSV’den transfer ettiği Bruma’ya iki dev talip

ÜLKESİNE GÖNDERİLDİ

Portekizli oyuncu, zorunlu satın alma opsiyonunu kullanıldıktan sonra ülkesinin yolunu tutarak Braga’ya kiralandı. Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra ülkesinde gösterdiği performansla yeniden form tutmaya başladı.

Ülkesinde oynadığı futbolla yeniden eski günlerine dönen Portekizli kanat oyuncusu, Sarı-Lacivertli yöneticileri de mutlu ediyor. Bruma’nın yeniden Fenerbahçe’ye dönmesi beklenmezken iyi bir bonservis ücretiyle Portekiz ekiplerine satılma ihtimali yüksek görünüyor.

Fenerbahçe’nin PSV’den transfer ettiği Bruma’ya iki dev talip

Hürriyet'in haberine göre Braga, Portekizli oyuncunun takımda kalması için büyük bir çaba gösterecek, ancak ülkenin dev takımlarından Porto da Bruma’yı kadrosuna katmak istiyor. Portekiz devi, Bruma için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Haberin Devamı

YÖNETİMDEN İKNA İÇİN YENİ HAMLE!

İKİ DEV TALİP!

Portekiz basınında yer alan diğer haberlere göre ise Bruma’ya talip olan tek takım Porto değil, Sporting Lizbon da kanat oyuncusu için girişimlere başlayacak. Bruma’yı transfer etmek isteyen Sporting’in transfer teklifinin 7.5 milyon Euro olacağı bildiriliyor.

Bu sezon Süper Lig’de Sarı-Lacivertli ekibin formasını sadece 5 kez giyen Bruma, 1 asistlik katkıda bulundu. Portekizli oyuncu, Braga’da 14 kez sahaya çıkarken 4 gol ve 5 asistli katkısıyla takımına büyük bir fayda sağladı.

Bruma’nın Fenerbahçe'yle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe’nin PSV’den transfer ettiği Bruma’ya iki dev talip

YORUM YAZ