MENÜ

Fenerbahçe'nin müthiş ikilisi! Duvar ördüler

Sezona ideal stoper ikilisi olarak başlayan Djiku ve Becao, sakatlıklar nedeniyle sadece 9 maçta beraber oynayabildi. Kanarya bu karşılaşmalarda sadece 4 gol yedi ve hepsini kazandı. Müthiş ikili, Olympiakos karşısında da kusursuza yakın bir performans sergiledi.

Fenerbahçe'nin müthiş ikilisi! Duvar ördüler

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde imza şov yapmıştı. Savunmanın merkezi, Strasbourg’la sözleşmesi sona eren Alexander Djiku ve Udinese’den Rodrigo Becao ile takviye edildi. Stoperde ideal ikilinin bu oyuncular olması bekleniyordu. Ancak her iki futbolcu da sezon başından beri sakatlıklarla boğuştu. Becao ve Djiku, önceki akşam Olympiakos karşısında, bu sezon 9. kez birlikte oynayabildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin müthiş ikilisi Duvar ördüler


Durumu bugün belli olacak

Fenerbahçe, daha önceki 8 maçta olduğu gibi yine kazanmayı bildi. Sarı-Lacivertliler, Djiku-Becao ile çıkılan karşılaşmalarda sadece 4 gol yedi. Alexander Djiku, Olympiakos karşısında 17 ikili mücadeleye girip 13’ünde başarılı oldu, 13 hava topunun ise 9’unu kazandı. Ganalı stoper ayrıca 3 top kaptı, 6 atak uzaklaştırdı ve 5 pas arası yaptı.

'GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜYDÜ'

Becao ise 6 ikili mücadelenin 5’ini, 3 hava topunun ise 2’sini aldı. Sambacı 2 top kaparken 4 de atak uzaklaştırdı. 29 yaşındaki savunmacı, 11’de başladığı son 2 maçtaki gibi önceki akşam da sakatlanarak 100. dakikada kenara geldi. Becao dün takımla çalışmazken, durumunun bugünkü idmanda belli olması bekleniyor. 

Fenerbahçenin müthiş ikilisi Duvar ördüler

Taktik idmanı yaptılar...

Haberin Devamı

Ligde yarın Sivasspor’un konuğu olacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını dün Samandıra’da yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki çalışmanın taktik ağırlıklı olarak gerçekleştirildiği öğrenildi. Kartal’ın, çift kale maçta zaman zaman oyunu durdurarak futbolcularına uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

ASLIHAN ÇİL / FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ