MENÜ

Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerindeki son durumlar! Dikkat çeken detay...

Sarı-Lacivertliler, grubunu lider bitirdi, Play-Off turunu es geçip son 16’ya kaldı. Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri, Play-Off’un kazananları arasından bir takım olacak. Adaylar arasında Real Betis, Ajax, Frankfurt, Olympiakos, Gent gibi takımlar var.

Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerindeki son durumlar! Dikkat çeken detay...

Fenerbahçe için gruptan çıkmak ana hedefti ancak liderlik ile 2.’lik arasında da önemli bir fark vardı. İsmail Kartal ve öğrencileri, son maçta Spartak Trnava’yı 4-0 yenerek H Grubu’nu zirvede tamamlamayı başardı. Sarı-Lacivertliler böylece şubat ayında oynanacak Play-Off turunu es geçerek adını doğrudan son 16 takım arasına yazdırdı. Kanarya için Avrupa’da mart ayına kadar maç yok.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin son 16’daki rakipleri, Play-Off turunu geçecek 8 ekipten biri olacak. Karşımıza gelecek olan takımın belli olmasına henüz bir tur daha var ancak şimdiden muhtemel adaylar arasında ön plana çıkan rakipler bulunuyor.

Fenerbahçenin muhtemel rakiplerindeki son durumlar Dikkat çeken detay...

KASAYA GİREN PARA: 242 MİLYON TL

Sarı-Lacivertliler, Konferans Ligi’nden hatırı sayılır bir gelir elde etti. Eleme turlarında toplam 300 bin Euro kazanan Fenerbahçe, grup aşamasına kaldığı için 2.94 milyon Euro, buradaki performansı nedeniyle 2.132 milyon Euro, lider olduğu için 650 bin Euro ve son 16 turuna kaldığı için 600 bin Euro kazandı. Kanarya ayrıca katsayı puanı sayesinde 979 bin Euro ve eleme turundan da 300 bin Euro gelir elde etti. Böylece Fenerbahçe’nin kasasına toplam 7 milyon 600 bin Euro, yani 242 milyon 100 bin TL girmiş oldu.

Haberin Devamı

KARTAL GÖZDEN ÇIKARDI

RAKİPLERDEKİ SON DURUMLAR

Bu sezon sıkıntılı bir dönem geçirse de Hollanda’nın köklü kulüplerinden Ajax, İspanya’dan Real Betis, Yunan devi Olympiakos, Belçika’da son yılların yükselen ekiplerinden St.Gilloise ve sezon başında Devler Ligi Ön Elemesi’nde Galatasaray’a elenen Molde; Avrupa Ligi’nden geçiş yapan takımlar arasında. Konferans Ligi’nde gruplarını 2. sırada tamamlayarak Play-Off’a gelenler arasında ise Belçika’dan Gent, Hırvatistan’dan Dinamo Zagreb, Almanya’dan Frankfurt dikkat çekiyor.

PLAY-OFF KURASI PAZARTESİ

Play-Off Turu’ndaki kura çekimi 18 Aralık Pazartesi Günü yapılacak. Maçlar ise 15 ve 22 Şubat tarihleri arasında oynanacak. Ardından Fenerbahçe’nin rakibinin de belli olacağı son 16 turu kura çekimi 23 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Bu turdaki takımlar ise 7 Mart ve 14 Mart tarihlerinde karşı karşıya gelerek çeyrek final biletini almaya çalışacak.

Fenerbahçenin muhtemel rakiplerindeki son durumlar Dikkat çeken detay...

Fenerbahçenin muhtemel rakiplerindeki son durumlar Dikkat çeken detay...

İsmail Kartal, Spartak Trnava maçı sonrası konuştu: Hedefimiz Avrupa'da kupa kazanmak
YORUM YAZ