MENÜ

Fenerbahçe'nin kurtarıcısı Michy Batshuayi! Trabzonspor maçında da sahnede...

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederken sahneye çıkan isim yine sonradan oyuna dahil olarak galibiyet golünü atan Michy Batshuayi oldu.

Fenerbahçe'nin kurtarıcısı Michy Batshuayi! Trabzonspor maçında da sahnede...

Süper Lig'in 30. haftasındaki dev maçta Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip, normal sürenin son anlarında bulduğu gol neticesinde rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, deplasmandaki mücadelenin ilk yarısında 13. ve 45+4. dakikalarda Fred ile bulduğu goller sonucunda 2-0'lık üstünlüğü yakalamıştı. Trabzonspor, 63. dakikada Enis Bardhi'nin attığı serbest vuruş golüyle farkı 1'e indirirken 78. dakikada Trezeguet'nin penaltısıyla da eşitliği sağladı. Sarı-Lacivertliler'e galibiyeti getiren isim, son haftalarda olduğu gibi yine Michy Batshuayi'ydi.

Fenerbahçenin kurtarıcısı Michy Batshuayi Trabzonspor maçında da sahnede...

SAHNE BATSHUAYI'NİN!

Skorda 2-2'lik eşitlik sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski'yi kenara alırken Serdar Dursun ve Michy Batshuayi'yi sahaya sürdü. 83'te oyuna giren Batshuayi, bu sezon birçok kez olduğu gibi yine son dakikalarda bulduğu golle takımına galibiyeti getirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin kurtarıcısı Michy Batshuayi Trabzonspor maçında da sahnede...

ÜSTÜNLÜK ONUNLA GELİYOR

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi, son 3 haftada Sarı-Lacivertliler'i öne geçiren golleri atan isim oldu. İç sahadaki Kasımpaşa maçında 90+6. dakikada attığı golle takımına 2-1'lik galibiyeti getirdikten sonra 4-1 kazanılan Pendikspor maçında da 87. dakikadaki golüyle takımını 2-1 öne geçirmişti. Belçikalı golcü, Trabzonspor deplasmanında da 87. dakikada sahneye çıkaran takımına yine galibiyeti getirmeyi başardı. 

YORUM YAZ