MENÜ

Fenerbahçe'nin katılacağı turnuvayı açıkladı!

Lig devam ederken bir yandan da gelecek sezon planlamasını gerçekleştiren Fenerbahçe'nin katılacağı turnuvalar da netleşmeye başladı.

Fenerbahçe'nin katılacağı turnuvayı açıkladı!

Ligde son haftalara girilirken şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe bir yandan da gelecek sezonun planlamasını gerçekleştiriyor. Sarı Lacivertliler'in oynayacağı hazırlık maçları da belli olmaya başladı.

Haberin Devamı

ZENIT AÇIKLADI

Zenit'te Alexander Medvedev Rus basınına konuştu. Medvedev yaptığı açıklamalarda bu yaz St. Petersburg'da bir mini turnuva düzenleyeceklerini ve bu turnuvaya Fenerbahçe, Kızılyıldız ve Neftçi Bakü'den katılım beklediklerini açıkladı.

UEFA'nın getirdiği yasak dolayısıyla Avrupa'ya gidemeyen Zenit bu sezon ülke dışındaki takımlarla hiçbir resmi maç oynayamadı.

Fenerbahçenin katılacağı turnuvayı açıkladı

FENERBAHÇE'YLE HAZIRLIK MAÇI OYNANMIŞTI

Sezon ortası hazırlık maçlarında karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Zenit müsabakadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmışlardı.

Fenerbahçenin katılacağı turnuvayı açıkladı

2 YILLIK İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI

Fenerbahçe, Rusya Premier Ligi ekiplerinden Zenit ile erkek futbol, kadın futbol ve erkek basketbol takımlarının 2 yıllık bir proje üzerinden anlaşıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, her iki kulüp arasında her yaşta ve branşta hazırlık maçları ile turnuvaların organize edilebileceği, Fenerbahçe Akademi için Zenit ile genç oyuncu değişim programları da dahil olmak üzere amatör futbolun gelişimi için ve antrenör değişimi ve eğitim programları ile profesyonellerin eğitimi ve değişimi yapılabileceği iş birliği sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Fenerbahçe'nin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fenerbahçemiz ile Zenit arasında yapılan görüşmelerin ardından önemli bir iş birliği anlaşması yapıldı. Liglere verilen milli arada tüm geliri afet bölgelerindeki vatandaşlarımıza bağışlanacak özel maçta bir araya gelen Kulübümüz ile Zenit Kulübü arasında önemi bir adıma imza atıldı. Erkek futbol, kadın futbol ve erkek basketbol takımlarını kapsayacak ve 2 yıl geçerli olacak iş birliğimiz neticesinde birçok proje birlikte gerçekleştirilebilecek. Bu özel anlaşma çerçevesinde; Her iki kulüp arasında her yaşta ve branşta hazırlık maçları ile turnuvalar organize edebilerek, Antrenör değişim ve eğitim programları ile profesyonellerin eğitimi ve değişimi de yapabilecek. Fenerbahçe Akademi için de Zenit Kulübü ile genç oyuncu değişim programları da dahil olmak üzere amatör futbolun gelişimi için muhtelif işbirliği içinde olacak.

Önemli bir partnerlik olarak gördüğümüz, kısa, orta ve uzun vadede daha kapsamlı şekilde gelişim göstereceğine ve olumlu yansımalar elde edeceğimize inandığımız bu adımın kulübümüz için faydalı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

G.SARAY DETAYI ORTAYA ÇIKTI

'BENİM OYUNCUM ÖLMÜŞ!'

Fenerbahçenin katılacağı turnuvayı açıkladı

YORUM YAZ