MENÜ

Fenerbahçe'nin kaleci transferinde flaş isim! Fred devreye girdi

Premier Lig deviyle yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan İspanyol file bekçisinin adı, Fenerbahçe'yle anılıyor. Kanarya’nın yeni transfer Fred’in, eski takım arkadaşını arayarak Türkiye’ye gelmesi önerisinde bulunduğu öne sürülüyor. İşte bu dev transfer operasyonu hakkında tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin kaleci transferinde flaş isim! Fred devreye girdi

Premier Lig deviyle yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan İspanyol file bekçisinin adı, Fenerbahçe'yle anılıyor. Kanarya’nın yeni transfer Fred’in, eski takım arkadaşını arayarak Türkiye’ye gelmesi önerisinde bulunduğu öne sürülüyor. Bu transfer hamlesinin yanı sıra; mevcut kaleci Altay ve bir başka transfer hedefi olan Livakovic'e dair son gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

Livakovic'in durumu belirsiz

Uzun süredir ismi Fenerbahçe ile anılan Dinamo Zagreb’in kalecisi Dominik Livakovic’in geleceğinin ne olacağı belirsizliğini koruyor. Hırvat basınında son olarak Livakovic’in, 31 Ağustos tarihinden sonra Dinamo’dan ayrılacağı haberi yapıldı. Şampiyonlar Ligi eşleşmesi 3. ön eleme turunda AEK ile eşleşen Hırvat ekibinin, 28 yaşındaki file bekçisini, gruplara kalma sürecine kadar oynatmak istediği öne sürüldü. Kanarya’nın ise bir an önce deneyimli eldiveni kadrosunda görmek konusunda ısrarcı olduğu vurgulandı.

Fenerbahçenin kaleci transferinde flaş isim Fred devreye girdi

Altay'a 6 milyon Euro

Taraftarların zaman zaman protestolarına maruz kalan kaleci Altay Bayırdır için son dönemde transfer piyasasını alt üst eden Suudi Arabistan’dan teklif geldiği öğrenildi. Sarı-Lacivertli yönetimin satışına sıcak baktığı Altay için Al Tai Kulübü’nün harekete geçtiği bildirildi. Al Tai’nin, Milli file bekçisi için 6 milyon Euro’luk bir bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Suudi Arabistan temsilcisinin, tecrübeli eldivene de maaş olarak son derece tatmin edici bir teklif yaptığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin kaleci transferinde flaş isim Fred devreye girdi

Fred devrede

Yeni sezonda mutlaka kaleye yabancı bir oyuncuyu eklemek isteyen Fenerbahçe ile ilgili olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz gazetesi The Standard’da çıkan habere göre Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz sezonun sonunda Manchester United’la yollarını ayıran David De Gea için düğmeye bastı. Haberde Kanarya’nın Manchester devinden transfer ettiği Fred’in, yakın arkadaşı olan De Gea’yı arayarak, Türkiye’ye gelip Fenerbahçe’de oynayıp oynamayacağını sorduğu öne sürüldü. Kırmızı Şeytanlar’la sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeni kontrat konusunda anlaşamayan ve kulüpteki 12 yıllık macerası sona eren 32 yaşındaki eldivenin ismi, Real Madrid’le anılıyordu.

Fenerbahçenin kaleci transferinde flaş isim Fred devreye girdi

Birçok teklif alıyor

Ancak Real, Chelsea’den Kepa’yı tercih edince, İspanyol file bekçisinin transferi gerçekleşmedi. Menajeri aracılığıyla birçok teklif alan De Gea’yı MLS’ten Lionel Messi’nin formasını giydiği Inter Miami’nın yanı sıra Suudi Arabistan’dan Al Nassr’ın da istediği gelen haberler arasında yer alıyor. Deneyimli kalecinin ise geleceğiyle ilgili nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin kaleci transferinde flaş isim Fred devreye girdi

 

YORUM YAZ