MENÜ

Fenerbahçe'nin kaleci adayları ortaya çıktı! Buffon'un yeni varisi...

Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken kaleci arayışları da tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekibin, kaleci adayları ortaya çıktı. İşte bu isimler...

Fenerbahçe'nin kaleci adayları ortaya çıktı! Buffon'un yeni varisi...

Fenerbahçe’de bir süredir gündemden düşen kaleci transferinde çalışmalar yeniden başladı. Birbirinden değerli kaleciler, Sarı-Lacivertli ekibin transfer listesini süslüyor. Fenerbahçe'nin gözde kalecisinden Juventus'ta Buffon'un varisi olan kaleciye kadar birçok yıldız kaleci var. 

Haberin Devamı

PERİSİC BOMBASI!

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kadrosuna genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler, Ryan Kent ve Edin Dzeko transferlerine rağmen, hücum hattını daha fazla güçlendirmek istiyor. TRT Spor'un haberine göre; gündeme gelen son isim, Ivan Perisic oldu. 34 yaşındaki Hırvat futbolcu, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe’ye önerildi. Ancak, sarı lacivertli ekibin bu transfer için henüz resmi bir adım atmadığı belirtildi.

Fenerbahçenin kaleci adayları ortaya çıktı Buffonun yeni varisi...

SICAK BAKIYOR

Bu sezon Tottenham formasıyla çıktığı 44 maçta 1 kez fileleri havalandıran Perisic, 12 de asist yaptı. 34 yaşındaki futbolcunun İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi 2024 Haziran'da bitecek. Tottenham, kontratının sona ermesine 1 yıl kalan oyuncunun takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor. Ivan Perisic, bir önceki sezon Inter formasıyla 10 kez gol sevinci yaşarken 9 da asist yapmıştı.

Haberin Devamı

ZAKARİA HAMLESİ

Sabah'ın haberine göre; F.Bahçe orta alana Chelsea'nin yıldız ismi Denis Zakaria'yı transfer etmek için harekete geçti. Bonservisi Juventus'ta olan Zakaria, Chelsea'de kiralık olarak forma giydikten sonra İtalyan ekibine döndü. Ancak Juventus bu oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor. 26 yaşındaki İsviçreli ön libero, bu nedenle düzenli olarak forma giyeceği bir kulübe imza atmaya sıcak bakıyor.

Fenerbahçenin kaleci adayları ortaya çıktı Buffonun yeni varisi...

İŞTE KALECİ ADAYLARI 

Sezonun son haftalarında Fenerbahçe’nin transferdeki en önemli gündemlerinden biri kaleciydi. Özellikle Dominik Livakovic ismi ön plandaydı. Ancak sonrasında yönetim farklı oyunculara yöneldi. Önce Ryan Kent, ardından Edin Dzeko bombası patladı. Sarı-Lacivertliler’de 1 numara takviyesi son dönemde yeniden önceliklerden biri haline geldi. Yönetim, Dominik Livakovic için yeniden Dinamo Zagreb ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe’nin Hırvat file bekçisi için girişim yaptığı ilk dönemde Manchester United ve Villarreal de devredeydi. Ancak iki kulübün de Livakovic’e ilgisi azaldı. Dinamo Zagreb, 10 milyon Euro’luk serbest kalma bedelinin altında bir rakamı kabul etmiyordu. Fenerbahçe, bu inadı kırmak için bir kez daha kıran kırana pazarlık yapacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin kaleci adayları ortaya çıktı Buffonun yeni varisi...

LYON'LA KAPIŞMA

Sarı-Lacivertliler’in tek adayı Hırvat kaleci değil. Juventus’ta forma giyen Mattia Perin, Dzeko’nun menajeri Luci tarafından kulübe önerilmişti. 30 yaşındaki kaleci, daha fazla forma şansı bulacağı, iddialı bir takımda kariyerini sürdürmek istiyor. Eğer Fenerbahçe yeşil ışık yakarsa, menajer Luci bu transfer konusunda her türlü kolaylığı sağlamaya çalışacak. Portekiz basını ise SarıLacivertliler’in, Portimonense’nin Japon kalecisi Kosuke Nakamura için harekete geçtiğini yazdı. Buna göre Lyon ve Fenerbahçe, 28 yaşındaki file bekçisi için pazarlıklara başladı.

Fenerbahçenin kaleci adayları ortaya çıktı Buffonun yeni varisi...

BABASININ İSTEĞİ ŞAŞIRTTI!

Fenerbahçenin kaleci adayları ortaya çıktı Buffonun yeni varisi...

YORUM YAZ