MENÜ

Fenerbahçe'nin istediği Livakovic kararını verdi! Hırvatlar açıkladı

Yeni sezonda kaleye üst düzey bir takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, ilk hedefini Dominik Livakovic olarak belirlemişti. Özellikle Dünya Kupası'nda Hırvatistan forması altında sergilediği performansla yıldızlaşan ve Dinamo Zagreb'le yollarını ayırmaya hazırlanan yıldız kalecinin kesin kararını verdiği Hırvatlar tarafından aktarıldı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin istediği Livakovic kararını verdi! Hırvatlar açıkladı

Yeni sezonda kaleye üst düzey bir takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, ilk hedefini Dominik Livakovic olarak belirlemişti. Özellikle Dünya Kupası'nda Hırvatistan forması altında sergilediği performansla yıldızlaşan ve Dinamo Zagreb'le yollarını ayırmaya hazırlanan yıldız kalecinin kesin kararının belli olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

TAKIM KAPTANI OLARAK KUPAYI KALDIRDI

Hırvatistan 1. Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Dinamo Zagreb, son hafta mücadelesinde Gorica'yı konuk etti. Karşılaşmadan 4-1'lik sonuçla galip ayrılan Dinamo Zagreb'de maça ilk 11'de başlayan Dominik Livakovic, 83. dakikada yerini Daniel Zagorac'a bıraktı. Oyundan çıkarken taraftarların büyük alkışını alan Livakovic'in teşekkürlerini sunan ifadeleri ve sonrasında tribünlere el sallayarak oyundan çıkışı vedasına ilişkin ipuçları olarak yorumlandı. Maç sonunda Livakovic, takım kaptanı olarak şampiyonluk kupasını kaldıran isimdi.

Fenerbahçenin istediği Livakovic kararını verdi Hırvatlar açıkladı

'EN ÖNEMLİ ŞEY KAZANMIŞ OLMAMIZ'

Karşılaşmanın ardından Dominik Livakovic, ayrılık durumuna ilişkin iddiaları yanıtladı. Hırvatistan basınından Index, oyuncunun ayrılık iddialarını Fenerbahçe ihtimali üzerinden gördü. Taraftarın kendisine olan ilgisine değinerek sözlerine başlayan Dominik Livakovic, "Bir oyuncu olarak böyle bir durumu yaşamak çok güzel. En önemli şey kazanmış olmamız. Gelen bu kadar çok sayıdaki taraftara teşekkür ediyorum. Stadı doldurduk ve hep böyle olmalı" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin istediği Livakovic kararını verdi Hırvatlar açıkladı

FENERBAHÇE MENAJERİYLE GÖRÜŞTÜ 

Ülkesinin en önemli takımlarından Dinamo Zagreb'de forma giyen ve sözleşmesi 2024'te bitecek olan Livakovic'in menajeriyle Kanarya'nın yaklaşık 4-6 hafta önce İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürülmüştü. Zagreb'de senelik 750 bin Euro kazanan 28 yaşındaki file bekçisi ile 1 milyon Euro üzerinden el sıkışıldığı kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasındaydı.

10 MİLYON EURO'LUK SERBEST KALMA MADDESİ 

Hırvat devi, oyuncunun 10 milyon Euro’luk serbest kalma maddesine güveniyor ve bunun altında bir rakamı kabul etmiyor. Fenerbahçe’nin ise son olarak 6 milyon Euro’ya çıktığı kaydedildi. Manchester United tarafı için 10 milyon Euro’luk talebi karşılamak son derece kolay. İngiliz devi, bonservis konusunda pazarlık bile yapmadan serbest kalma bedelini ödeyerek bu işi bitirmeye hazır.

Fenerbahçenin istediği Livakovic kararını verdi Hırvatlar açıkladı

LIVAKOVIC'DEN TRANSFER CEVABI

Uluslar Ligi karşılaşmaları için Hırvatistan Milli Takımı'nın kampında yer alan Dominik Livakovic, hakkında ortaya atılan transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Livakovic, "Dürüst olmak gerekirse, ayrılığım hakkında o kadar çok şey yazıldı ve konuşuldu ki bağışıklık kazandım. Her bilgiyi veya iddiayı yalanlayacak olsaydım gün içinde başka bir şey yapmıyor olurdum. Burada milli takımdayım, tüm dikkatim Uluslar Ligi maçlarında ve konsantrasyonumu hiçbir şeyin bozmasını istemiyorum." açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin istediği Livakovic kararını verdi Hırvatlar açıkladı

ARAPLAR DEVREDE

Fenerbahçe ve Villareal'in transfer listesinde yer alan Dominik Livakovic için bir transfer iddiası daha geldi. İtalyan gazeteci Rudy Galetti, Suudi Arabistan'dan Al Nassr'ın Dominik Livakovic'i transfer etmek istediğini iddia etti. Suudi Arabistan Spor Bakanlığı'nın ülke futbolunun dünya çapında tanıtmak amacıyla transfer edilen yıldız oyuncular için kulüplere kolaylık sağladığı ve Livakovic'e hayal ettiğinden daha fazla bir ücret verebilecekleri kaydedildi.

Fenerbahçenin istediği Livakovic kararını verdi Hırvatlar açıkladı

HIRVATLAR AÇIKLADI

Hırvatistan'dan 24sata'da yer alan habere göre ise Dominik Livakovic transfer konusundaki kesin kararını verdi. Hırvat kaleci için para önemli değil ve kariyerine Avrupa'nın 5 büyük liginde devam etmek istiyor. Haberde yer alan bilgilere göre Livakovic, Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer teklifi gelmemesi durumunda yeni sezonda da Dinamo Zagreb'de oynamaya devam edecek.

Haberin Devamı

11 MAÇTA KALESİNİ KAPATTI

Livakovic, bu sezon ligde 35 maçta görev yaptı, 28 gol yerken, 11 karşılaşmada kalesini kapatmayı başardı. 28 yaşındaki file bekçisi ayrıca 43 mücadelede Hırvatistan Milli Takımı’nın kalesini korudu.

Michy Batshuayi'nin AFC Bournemouth'a Attığı Harika Gol

Fenerbahçenin istediği Livakovic kararını verdi Hırvatlar açıkladı

YORUM YAZ