MENÜ

Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal'dan transfer açıklaması! 'Herkes görecek'

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Zimbru'yu ağırlayacak. Transferde çok önemli isimleri kadrosuna katan, Edin Dzeko ve Ryan Kent hamleleriyle kupanın favorileri arasında gösterilen Kanarya, evinde sürpriz yaşamadan yoluna devam etmek istiyor. 90 dakika öncesi geri sayım başlarken İsmail Kartal maç öncesinde önemli açıklamalar yaptı ve transfere dair de konuştu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal'dan transfer açıklaması! 'Herkes görecek'

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Zimbru'yu ağırlayacak. Transferde çok önemli isimleri kadrosuna katan, Edin Dzeko ve Ryan Kent hamleleriyle kupanın favorileri arasında gösterilen Kanarya, evinde sürpriz yaşamadan yoluna devam etmek istiyor. 90 dakika öncesi geri sayım başlarken İsmail Kartal maç öncesinde önemli açıklamalar yaptı ve transfere dair de konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maç öncesinde şöyle konuştu:

"3 haftalık zaman diliminde iyi bir mesafe kaydettiğimizi düşünüyorum ama hala hazır değiliz. Daha aramıza katılacak birkaç oyuncu olabilir. Şu ana dek gittiğimiz mesafe beni mutlu ediyor. Çubukluyu giyen futbolcu, en iyi futbolcudur. Bu camia ve bu taraftar, her şeyin en iyisine layık. Onlara layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçe ruhunu herkes görecek."

Rakibe saygı duyarak en iyi şekilde hazırlandık. İyi bir futbolla sinyalleri tüm Türkiye'ye göstermek istiyoruz. İkinci maç için de iyi bir skor avantajı alarak maçı tamamlamayı düşünüyoruz. Taraftarlarımız varsa, biz varız. Çubukluyu giyen oyuncu, en iyi oyuncudur. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarlarımız bize güvensinler.

Fenerbahçenin hocası İsmail Kartaldan transfer açıklaması Herkes görecek

YORUM YAZ