MENÜ

Fenerbahçe'nin gündeminde olan Cristian Ramirez kimdir?

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım'ın sık sık sakatlanması ve alternatifinin olmaması transferde önceliği sol beke çekti. Sarı Lacivertli yönetim de çalışmalarını bu yönde sürdürürken sürpriz bir isim ortaya çıktı. Rus basını Cristian Ramirez ismini ortaya attı. Bu iddialar sonrası taraftarlar Ramirez'in hayatını ve kariyerini internette sorgulamaya başladı. Haberimizde tüm bu soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Fenerbahçe'nin gündeminde olan Cristian Ramirez kimdir?

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım'ın sık sık sakatlanması ve alternatifinin olmaması transferde önceliği sol beke çekti. Sarı Lacivertli yönetim de çalışmalarını bu yönde sürdürürken sürpriz bir isim ortaya çıktı. Rus basını Cristian Ramirez ismini ortaya attı. Rus internet sitesi İnfo Ambassador, Fenerbahçe’nin Krasnodar forması giyen Cristian Ramirez’in peşinde olduğunu yazdı. Sitenin haberi girmesinin ardından Fenerbahçeli taraftarlar, Ramirez'in hayatını ve kariyerini internette sorgulamaya başladı. İşte oyuncunun kariyeri ve bilinmeyenleri

Haberin Devamı

Cristian Ramirez kimdir?

1994 doğumlu oyuncu daha önce Fortuna Düsseldorf, Nürnberg ve Ferencvaros takımlarında da forma giydi. 2015-16 sezonunda Ferencvaros ile Macaristan Ligi, Macaristan Kupası ve Süper Kupası kazanan Ramirez, sezonu da 5 golle tamamlamıştı. Bu sezon oyuncunun profesyonel kariyerinden en golcü sezonu oldu. 2016-17 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 32 turu aşamasında Cristian Ramirez, Fenerbahçe karşısında forma giymişti. Krasnodar'ın 1-1 ve 1-0 ile tur atladığı seride iki maçta da 90 dakika sahada kalan Ramirez daha sonrada Celta Vigo karşısında görev almıştı.

Cristian Ramirez, 12 Ağustos 1994 tarihinde Ekvador'un Santo Domingo kentinde dünyaya geldi. Futbola Independiente takımında başlayan Ramirez, burada 2 yıl top koşturduktan sonra Almanya'nın Fortuna Düsseldorf takımına 500 bin Euro bedelle transfer oldu. Buradaki kariyerine sırasıyla Alman Nürnberg, Macar Ferencváros takımlarıyla devam eden oyuncu, 2015 yılında 360 bin Euro bedelle kiralık olarak top koşturduğu Ferencvárosi takımına transfer olmuştur. İki yıl boyunca Macar kulübünde oynayan Ekvadorlu futbolcu, 2017 yılında 1 milyon 500 bin Euro bedelle Rus ekibi Krasnodar kadrosuna dahil oldu. Aslen sol bek mevkisinde forma giyen 1,74 boyundaki Cristian Leonel Ramírez Zambrano, sol ayağına hakimdir.

YORUM YAZ