MENÜ

Fenerbahçe'nin gözdesi Lucas Moura'dan Tottenham'a veda

Sözleşmesinin sona erdiği Tottenham tarafından takımdan ayrılacağı açıklanan ve ismi Fenerbahçe ile anılan Lucas Moura, forması altında son maçına çıktığı kulübüne veda etti.

Fenerbahçe'nin gözdesi Lucas Moura'dan Tottenham'a veda

Transferde adı Fenerbahçe ile anılan Lucas Moura, sözleşmesinin sona erdiği Tottenham'a veda etti. Kulübünün forması altında son maçına çıkan Brezilyalı oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden de bir veda mesajı paylaştı.

Haberin Devamı

TOTTENHAM RESMEN AÇIKLAMIŞTI

18 Mayıs'ta Tottenham, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Lucas Moura'nın resmen takımdan ayrılacağını açıklamıştı.

Fenerbahçenin gözdesi Lucas Mouradan Tottenhama veda

Brezilyalı oyuncu, Ocak 2018'de 28.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında PSG'den Tottenham'a transfer olmuş ve özellikle 2018-19'da Tottenham'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısında büyük pay sahibi olmuştu. 30 yaşındaki oyuncu, Tottenham formasıyla 219 maça çıkarken 38 gol attı.

GOLLE VEDA ETTİ

Lucas Moura, Tottenham'ın bu sezon Premier Lig'deki son maçı olan Leeds United karşılaşmasında 90+1. dakikada oyuna dahil oldu. Brezilyalı oyuncu, 90+5. dakikada attığı golle takımının deplasmanda 4-1 kazandığı maçın skorunu belirlemiş oldu.

Fenerbahçenin gözdesi Lucas Mouradan Tottenhama veda

Bu sezon Tottenham forması altındaki 19. resmi maçında ilk golünü atan Lucas Moura'ya arkadaşları da oldukça sıcak şekilde veda etti.

Haberin Devamı

TOTTENHAM'A TEŞEKKÜR

Tottenham forması altında son maçına çıkan Lucas Moura, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kulübe veda etti.

Fenerbahçenin gözdesi Lucas Mouradan Tottenhama veda

Yaptığı paylaşımda Brezilyalı oyuncu, "Kulüpteki herkese çok teşekkür ederim. Sizlerle geçen her anım büyük keyifti. Beni daha iyi bir oyuncu, daha iyi bir insan haline getirdiniz. Sizleri seviyorum. Taraftarlara da burada geçirdiğim yıllarda bana olan desteğiniz ve sevginiz için teşekkür ederim. Sizleri mutlu edebilmek için her fırsatta elimden geleni yaptım. Spurs'teki maceramın bir parçası olan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'IN DA GÜNDEMİNE GELDİ

Beşiktaş, transfer döneminde bonservisi elinde olan oyunculara yönelmeye çalışırken Lucas Moura da listedeki isimlerden biri. Tottenham'dan ayrılacak olan Brezilyalı sağ kanat oyuncusu için masaya oturmaya hazırlanan Beşiktaş'ta ilk etapta yıllık ücreti problemi yaşanıyor. Senelik 4.5 milyon Euro'ya yakın bir rakam kazanan 30 yaşındaki futbolcunun, bu ücretten geri adım atmayacağı öne sürüldü.

FENERBAHÇE VE ASTON VILLA...

Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lucas Moura için ocak ayında girişimde bulunsa da Tottenham, oyuncuyu vermek istememişti. Şu anda istediği kulüple kontrat imzalama hakkına sahip olan Brezilyalı yıldız için Sarı-Lacivertliler, favori konumdaydı. Ancak İngiliz basınında yer alan haberlere göre Aston Villa da tecrübeli oyuncuyu listesine eklemişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin gözdesi Lucas Mouradan Tottenhama veda

Sambacı’nın Villa için ‘ilk seçenek’ olmadığı vurgulanmıştı. Aston Villa'nın, Villarreal’in yıldızı Yeremy Pino’yu 1 numaralı hedef olarak belirlediği kaydedilmişti. Moura’nın da transferde alternatif isimler arasında yer aldığı belirtilmişti. Tottenham’da yıllarca yedek kulübesinde bekleyen Lucas Moura’nın önceliğinin düzenli forma giyeceği bir takıma gitmek olduğu aktarılıyor.

 

Fenerbahçenin gözdesi Lucas Mouradan Tottenhama veda

YORUM YAZ