MENÜ

Fenerbahçe'nin elinden kaçırdığı eski yıldızı Bundesliga devine transfer oluyor!

2021 yılının yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin yolunu tutan yıldız oyuncu, bir sene sonra takımdan kiralık olarak gönderilmişti. Gittiği takımda beklentileri fazlasıyla karşılayan yıldız golcü, gösterdiği performansla Bundesliga devinin dikkati çekti ve transfer konusunda görüşmeler başladı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin elinden kaçırdığı eski yıldızı Bundesliga devine transfer oluyor!

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayınca 1 yılın sonunda kiralık olarak takımdan gönderilen oyuncu, form grafiğini gözle görülür bir şekilde yükseltince Alman devinin radarına girdi. Yıldız golcünün transferi konusunda görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY TEKLİFİ!

Eylül 2021'de Fenerbahçe, o dönem Avusturya ekibi Salzburg'da forma giyen Mergim Berisha'yı 5 milyon Euro karşılığında renklerine katmıştı. Sarı - lacivertli formayı tüm kulvarlarda 32 kez giyen yıldız oyuncu sekiz kez gol atmayı başarırken üç kez de asist yapmıştı.

Fenerbahçenin elinden kaçırdığı eski yıldızı Bundesliga devine transfer oluyor

MİLLİ TAKIM'A KADAR YÜKSELDİ

Fenerbahçe, 2022/2023 sezonunda Berisha'yı Almanya Bundesliga ekibi Augsburg'a kiraladı. Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki oyuncu Almanya Milli Takımı'na seçilmeyi de başardı. Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Hansi Flick, Berisha'yı Peru ve Belçika ile oynanan hazırlık maçlarında kadroya davet etmişti.

Alman oyuncu geçen sezon Bundesliga'da 23 maçta sahaya çıkarken dokuz gol ve dört asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

OPSİYONU KULLANILDI

Augsburg sezon başında Mergim Berisha'yı Fenerbahçe'den opsiyonlu olarak transfer etmişti. Yıldız oyuncunun etkileyici performansının ardından 4.50 milyon Euro'luk opsiyon kullanılmıştı.

Fenerbahçenin elinden kaçırdığı eski yıldızı Bundesliga devine transfer oluyor

ALMAN DEVİNİN RADARINDA

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla bir türlü beklentileri karşılayamayan Mergim Berisha, 1 yılın sonunda kiralık olarak gittiği Augsburg takımında form grafiğini yükseltti. Alman ekibinde gösterdiği etkili oyunun ardından Bundesliga'nın dev takımlarından Borussia Dortmund'un ilgisini çekmeyi başardı. Sky DE'nin haberine göre Borussia Dortmund, Mergim Berisha'yı kadrosuna katmak için Augsburg ile görüşmelere başladı. 

İki kulübün transfer konusunda görüşmelere başladığı ve Mergim Berisha'nın Borussia Dortmun formasını giymek istediği ifade ediliyor. Augsburg ise 4.5 milyon Euro'ya aldığı yıldız golcüsünü 15 milyon Euro'nun altında bir fiyata bırakmak istemiyor. 

Fenerbahçenin elinden kaçırdığı eski yıldızı Bundesliga devine transfer oluyor

YORUM YAZ