MENÜ

Fenerbahçe'nin Bonucci transferinde bilinmeyenler ortaya çıktı! EURO 2024'den sonra...

Fenerbahçe, ara transfer döneminin ilk bombasını İtalyan yıldızla patlatıyor. Leonardo Bonucci ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı. 36 yaşındaki stoperin, Union Berlin’le olan son prosedürleri yerine getirip bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin Bonucci transferine dair tüm merak edilenler haberimizde...

Fenerbahçe'nin Bonucci transferinde bilinmeyenler ortaya çıktı! EURO 2024'den sonra...

Becao'nun uzun süreli sakatlığı Djiku'nun Afrika Kupası nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalacak olması nedeniyle Fenerbahçe, bir süredir stoper arayışlarını sürdürüyordu. Sarı-Lacivertli ekip, İtalyan efsane stoper Bonucci'yle el sıkıştı. 36 yaşındaki yıldızın İstanbul'a gelip sözleşme imzalaması bekleniyor. Bu transfere dair bilinmeyenlere ve tüm detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Bonucci'nin bu sezonki performansı

Leonardo Bonucci sezon başında transfer olduğu Union Berlin'de 10 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı. Almanya Bundesliga temsilcisiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek 36 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

Her konuda anlaşma sağlandı

Sarı-Lacivertliler, savunmaya takviye yapmak için birçok oyuncuyla masaya oturdu. Yönetim, sonunda kararını Leonardo Bonucci’den yana kullandı. Aslında ilerleyen yaşı ve bu sezon fazla oynamaması nedeniyle İtalyan yıldız favorilerden biri değildi. Ancak sportif direktör Mario Branco, Bonucci ile yaptığı görüşmenin ardından ikna oldu. Branco, oyuncunun EURO 2024 hedefi ve düşük maliyetini anlatarak yönetimi de ikna etti. Taraflar arasında dün yapılan son görüşmenin ardından her konuda anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin Bonucci transferinde bilinmeyenler ortaya çıktı EURO 2024den sonra...

Maçı statta izleyebilir

36 yaşındaki savunmacı, kulübü Union Berlin ile sözleşmeyi feshetmek için artık son prosedürleri konuşuyor. Fenerbahçe’nin hedefi, fesih işlemlerinin yetişmesi halinde Bonucci’yi bugün İstanbul’a getirmek. Eğer bu gerçekleşirse, İtalyan yıldız, bu akşamki Konyaspor maçında ilk kez taraftarın önüne çıkarılabilir.

Fenerbahçenin Bonucci transferinde bilinmeyenler ortaya çıktı EURO 2024den sonra...

Sezon sonu bırakacak

Fenerbahçe ile Leonardo Bonucci arasındaki anlaşmada 1 yıllık opsiyon olup olmadığı merak konusu. İtalyan yıldız, geçen sene mayıs ayında yaptığı bir açıklamada, “Gelecek sezon kariyerimi sonlandırdığımda, İtalyan stili defans yapan ve futbolun bu yönünü öne çıkaranların dönemi de sona gerecek. Franco Baresi, Alessandro Nesta, Paolo Maldini ve Fabio Cannavaro gibi en iyi savunmacılar arasında anılmaktan gurur duyacağım” demişti. Tecrübeli oyuncunun hayali, EURO 2024’te İtalya forması giyerek kramponlarını asmak.

İtalyan efsanenin kariyeri... 

Viterbese altyapısında yetişen Leonardo Bonucci daha sonra Inter, Treviso, Pisa, Genoa, Bari, Milan ve Juventus formaları giydi. 36 yaşındaki savunmacı için kariyeri boyunca 107 milyon 40 bin euro bonservis bedeli ödendi. İtalya Milli Takımı'nda 121 maçta şans bulan Leonardo Bonucci, 8 kez rakip fileleri havalandırdı. 36 yaşındaki stoper daha önce şu başarılara imza attı:

Haberin Devamı

1 - Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu

9 - İtalya Serie A şampiyonluğu

4 - İtalya Kupası şampiyonluğu

5 - İtalya Süper Kupası şampiyonluğu

Fenerbahçenin Bonucci transferinde bilinmeyenler ortaya çıktı EURO 2024den sonra...

YORUM YAZ