MENÜ

Fenerbahçe'nin bitirim ikilisi! Sahne onların

Fenerbahçe’de Dzeko golleri, Tadic ise asistleriyle takımı sırtlamıştı. İki yıldız son dönemde düşüşe geçip suskunluğa büründü. Bu kez de Cengiz Ünder ve Michy Batshuayi sahne aldı. Sarı-Lacivertliler’in yeni ikilisi, attıkları kritik gollerle takımlarını zirvede tutmayı başardı.

Fenerbahçe'nin bitirim ikilisi! Sahne onların

Ligin zirvesinde yer alan Sarı-Lacivertliler, Antalyaspor deplasmanında beklendiği gibi zorlandı ancak 2-0’lık galibiyetle çok kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Fenerbahçe’de sezonun büyük bölümünde skor anlamında takımı sırtlayan ancak son dönemde düşüşe geçen Edin Dzeko ve Dusan Tadic, Antalya’da suskunluklarını bozamadı. Boşnak forvet, hat-trick yaptığı Konya mücadelesi sonrası ligde 5 maçtır ağları sarsamıyor. Tadic ise ligde son 9 maçta sadece 1 asistlik katkı sağladı. Kanarya’nın müthiş ikilisinin sustuğu dönemde, bu kez bambaşka iki yıldız ipleri eline aldı.

Haberin Devamı

Artık gözler kupaya çevrildi

Ligde kritik bir deplasmanı geride bırakan Fenerbahçe’ye durmak yok. Sarı-Lacivertliler, Antalyaspor maçının hemen ardından çarşamba günü Gaziantep ile deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu karşılaşması için kolları sıvadı. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışması ve çift kale maçlarla noktalandı. Antalyaspor kaşısında ilk 11’de görev yapan oyuncular ise yenileme çalışması yaparak idmanı tamamladı.

Fenerbahçenin bitirim ikilisi Sahne onların

Stoperler ışıl ışıl

İsmail Kartal için 11’i kurarken yaşadığı en büyük zorluk, savunmanın göbeğinde oynatacağı ikiliyi belirlemek. Şu anda tecrübeli teknik adamın elinde 5 aday var. Antalyaspor maçında Djiku-Çağlar ikilisi görev yaptı ve performanslarıyla göz doldurdu. Bonucci ise oyunun son bölümlerinde girip, yaptığı harika asistle maça damga vuran isimlerden biri oldu. Öte yandan Oosterwolde de formda olduğu bir dönemde kulübeye geçti. Kartal’ın bu tatlı sıkıntısı önümüzdeki haftalarda da sürecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin bitirim ikilisi Sahne onların

Fenerbahçe'nin bitirim ikilisi! 

Cengiz Ünder ve Michy Batshuayi... Özellikle Cengiz, sezonun çok kritik döneminde yaptığı patlamayla Fenerbahçe’yi adeta tek başına zirvede tutmaya devam ediyor. Milli futbolcu, 2024 yılında ligde toplam 7 gol attı.

Fenerbahçenin bitirim ikilisi Sahne onların

Bats’tan 6 maçta 3 gol

Cengiz, 2-1 kazanılan Ankaragücü maçında 2 kez ağları sarsarken, Antalyaspor mücadelesinde ise takımının ilk sayısını kaydetti. Batshuayi ise son 6 mücadelede 3 kez fileleri havalandırdı. Belçikalı forvet, Başakşehir karşısında son dakikalarda penaltıyla galibiyeti getirdi, Antalyaspor maçında ise 90+5’te skoru 2-0 yapıp fişi çekti. Şampiyonluk yarışında son viraja doğru ilerlenirken Fenerbahçe’de farklı isimlerin sahne almaya başlaması, kadro kalitesinin ve genişliğinin ne kadar üst düzeyde olduğunu bir kez daha gösterdi.

YORUM YAZ