MENÜ

Fenerbahçe'nin bir yanı Avrupa'da, bir yanı Süper Kupa'da! İşte sahaya çıkacak kadrolar...

Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında 11 Nisan Perşembe günü Olympiakos ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertlilerin hem Avupa'da hem de Süper Kupa'da sahaya çıkacağı kadrolar belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin bir yanı Avrupa'da, bir yanı Süper Kupa'da! İşte sahaya çıkacak kadrolar...

Süper Kupa finaline U19 takımı ile çıkma kararı alan Fenerbahçe, öte yandan UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında 11 Nisan Perşembe günü Olympiakos ile kozlarını paylaşacak. İki kritik maç öncesi sarı-lacivertlilerin kadrosu belli oldu...

Haberin Devamı

MUHTEMEL HOCA MURAT ZEKİ GÖLE

Sarı-Lacivertliler’in bu akşam Galatasaray karşısına U19 Takımı ile çıkması durumunda yedek kulübesinde U19’un hocası Semih Şentürk olamayacak. Akademi antrenörlerinin A Takım sözleşmesi bulunmadığı için Kanarya’da bu görevi Şanlıurfa’da, daha önceki teknik direktör değişimleri sırasında geçici olarak A Takım’ın başında da yer alan Murat Zeki Göle’nin üstleneceği tahmin ediliyor.

OYUNCULAR SON ANA KADAR ZORLADILAR

Alınan bilgiye göre Fenerbahçe’nin A Takım kaptanları ve oyuncularının tamamı, Galatasaray’a karşı oynanacak Süper Kupa finalinde oynamak istediler. Bu düşüncelerini başkanı Ali Koç ve kurmaylarına da ileten futbolcular, yönetimin net tavrı sonrası bu düşüncelerinden vazgeçtiler.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin bir yanı Avrupada, bir yanı Süper Kupada İşte sahaya çıkacak kadrolar...

 

İŞTE OLYMPİAKOS KADROSU

Süper Kupa finaline çıkmayacak Fenerbahçe’nin A Takım’ı, Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile oynayacağı karşılaşmanın antrenmanlarına 1 günlük iznin ardından devam etti. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı yapılan idmanın kondisyon ve pas çalışmaları üzerine gerçekleştiği öğrenildi. İzinden önceki çalışmada Avrupa Ligi’nin resmi toplarını kullanarak, bu akşamki finale A Takım’ın çıkmayacağını bir kez daha vurgulayan Sarı-Lacivertliler’de sakatların iyileşmesinin yanı sıra bugünkü Süper Kupa final gününe de idman konulduğu bildirildi.

KALECİLER: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Akyüz.

DEFANS: Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Leonardo Bonucci, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu, Bright OsayiSamuel.

ORTA SAHA: İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc, Rade Krunic, Fred, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Cengiz Ünder.

FORVET: Joshua King, Edin Dzeko, Michy Batshuayi.

(Not: Konferans Ligi listesindeki oyuncular yazılmıştır.)

Fenerbahçenin bir yanı Avrupada, bir yanı Süper Kupada İşte sahaya çıkacak kadrolar...

FENERBAHÇE'NİN SÜPER KUPA KADROSU

Fenerbahçe’nin Süper Kupa finaline A Takım ile çıkmayacağını net şekilde ifade etmesinin ardından herkes neler olacağını merakla bekliyor. Şu anki senaryoda Galatasaray’ın karşısına çıkacak olan U19 Takımı’nın bugün saat 12’de Giresunspor U19 ile sahasında maçı var. Teknik direktörlüğünü Semih Şentürk’ün yaptığı Fener’in gençlerinin bu karşılaşmanın ardından son anda eğer bir değişiklik olmaması durumunda İstanbul’dan kalkacak uçakla Şanlıurfa’ya gitmesi bekleniyor. Ancak kadroda hangi oyuncuların yer alacağı ile ilgili henüz kesin bir bilgi yok. Finale gidecek kafilede yönetim kurulundan da bazı isimlerin yer alacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı

KALECILER: Doğukan Demir, Ömer Camcı, Yusuf Akçiçek.

DEFANS: Yiğit Epözdemir, Mehmet Gülerer, Boran Eligüzel, Ümitcan Okan, Ahmet Aydın, Mustafa Akyıldız, Muhammet İmre

ORTA SAHA: Şükür Toğrak, Berkay Güverçicni, Samet Sargın, Efekan Karayazı, Zeki Dursun, Aziz Balaban, Kaan Akyazı, Yiğit Ekiz.

FORVET: Yasir Boz, Emirhan Arkutcu.

Fenerbahçenin bir yanı Avrupada, bir yanı Süper Kupada İşte sahaya çıkacak kadrolar...

Fenerbahçenin bir yanı Avrupada, bir yanı Süper Kupada İşte sahaya çıkacak kadrolar...

YORUM YAZ