MENÜ

TRANSFER HABERLERİ | Fenerbahçe'nin anlaştığı Rade Krunic'te son dakika gelişmesi! Özel uçakla...

Fenerbahçe, Rade Krunic için İtalyan devi Milan ile anlaştı. Serie A ekibi, transfer için gerekli tüm belgeleri imzaladı. Boşnak yıldızın İstanbul'a geleceği saat bile belli oldu. İşte detaylar...

TRANSFER HABERLERİ | Fenerbahçe'nin anlaştığı Rade Krunic'te son dakika gelişmesi! Özel uçakla...

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Rade Krunic'te mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, bir süredir peşinde olduğu ortaya oyuncusu için Milan ile anlaşma sağladı. Orta saha oyuncusu bugün İstanbul'a geliyor.

Haberin Devamı

SON TEKLİF 4.5 MİLYON

Sarı-Lacivertliler, yaz transfer döneminden beri peşinden koştuğu Rade Krunic ile ara transfer döneminin ikinci bombasını patlatmaya hazır. Milan’ın 5 milyon Euro’ya inmesinin ardından yönetim, 4.5 milyon Euro’luk son teklifini iletmişti. Kırmızı-Siyahlılar’ın inadı sonunda kırıldı ve ‘Tamam’ yanıtı geldi. Fenerbahçe, Rade Krunic’in ardından İtalyan devi ile de anlaşma sağladı.

TRANSFER HABERLERİ | Fenerbahçenin anlaştığı Rade Krunicte son dakika gelişmesi Özel uçakla...

DZEKO ARACI OLDU, MİLAN DOĞRULADI

Milan CEO’su Giorgio Furlani, Sky’a yaptığı açıklamada, “Evet, kulüpler arasında anlaşma tamam. Rade’ye bundan sonrası için şans diliyoruz. Umarım Fenerbahçe’de büyük işler başarır” sözleriyle Sarı-Lacivertli taraftarlara müjdeyi verdi.

Sarı-Lacivertliler, yıldız futbolcu ile 3.5 senelik sözleşmeye imza atacak. Krunic’in bonuslarla birlikte yılda 3.5 milyon Euro’ya yakın bir maaş alacağı öne sürüldü. Edin Dzeko, aynı Bonucci’de olduğu gibi vatandaşı Krunic’in Fenerbahçe’yi seçmesinde de kilit rol oynadı. Fransız devi Lyon’un devreye girmesine rağmen başarılı orta saha oyuncusu tercihini Sarı-Lacivertliler’den yana kullandı.

Haberin Devamı

TRANSFER HABERLERİ | Fenerbahçenin anlaştığı Rade Krunicte son dakika gelişmesi Özel uçakla...

BUGÜN İSTANBUL'A GELİYOR

Transfer için Milan'ın tüm belgeleri imzaladığı ve Rade Krunic'in, özel uçakla bugün İstanbul'a geleceği bildirildi. Ayrıca Boşnak yıldıza başka kulüplerin de talip olduğu ancak Krunic'in tercihini Fenerbahçe'den yana kullandığı kaydedildi. Yıldız futbolcunun bugün saat 15.40'ta İstanbul'a inmesi bekleniyor.

YORUM YAZ