MENÜ

Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik net konuştu: '2 Nisan'da bu işi bitirmek istiyoruz'

Süper Lig'de oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylar sonrası Sarı Lacivertli yönetim radikal bir karar almış ve 2 Nisan Salı günü olağanüstü genel kurul toplantısının gerçekleşeceğini duyurmuştu. Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik de konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik net konuştu: '2 Nisan'da bu işi bitirmek istiyoruz'

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren, UEFA Konferans Ligi'nde ise çeyrek finale yükselen Fenerbahçe, 2 Nisan'da gerçekleştireceği olağanüstü genel kurulda ligden çekilmeyi değerlendirecek. Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik de konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Erol Bilecik'in açıklamaları şu şekilde:

'EĞER ADİL DÜZEN VARSA...'

"Geçen haftadan bugüne tam 7 günü geride bıraktık. Bu 7 gün boyunca, en çok Türk insanının direnç gösterdiği, karşı çıktığı olayların başında kulübümüze yapılan talihsiz uygulamalar, kararlar, karşı karşıya bırakılan durumlar. Bu 7 gün camiamızın yoğun bir şekilde istişare yaptığı, bence gayet iyi ve son derece derin analizlerin yapıldığı, haksızlıklara baş kaldırının konuşulduğu, tek vücut olma noktasında camianın bütünleştiği bir 7 gün geçirdik. Bu süreç aktif bir şekilde yaşanmaya devam ediyor. Hesabı verilmeyen, her haksızlık daha büyüğünü doğuruyor. Artık düzenli bir şekilde devam eden bu hadisenin genel bir özeti olarak başlangıçta söylemek istiyorum. Bu 7 gün içinde, camia olarak tanık olduğumuz güzel şeyler de var. Adil düzende yönetildiğine inandığımız, siyasetin karışmadığı özellikle olimpik spor branşlarında Fenerbahçe'nin rekabeti yerden yere vurduğu, kupalara kaldırdığımızı bütün Türkiye şahit oluyor. Bunun en yenisini dün voleybol kadın takımımızın kupa örnekledik, taçlandırmış olduk. Eğer ortada adil bir düzen varsa, burada işin galibinin hangi spor kulübü olduğunu buradan memnuniyetle paylaşıyorum"

Haberin Devamı

'DÜNYANIN EN BÜYÜK SPOR KULÜBÜYÜZ'

"Sporda biz 12 branşta uğraşıyoruz. Ya şampiyonuz, ya final oynayan bir takımız. Bu uzun yıllardır devam eden, bizim DNA'mızda olan bir şey. Yetiştirdiği sporcular, bu ülkenin geleceğine dair ışık tutan gençlerin bir anlamda yolunun geçtiği, ortak spor kulübünün Fenerbahçe olduğunu görüyoruz. Dünyanın en büyük spor kulübü unvanının ete - kemiğe bürünmüş bir unvan olarak görüyoruz."

Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik net konuştu: 2 Nisanda bu işi bitirmek istiyoruz

'OYUNUN İÇİNDE KAL AMA YARIŞMA'

"Başkanımızın uzun süredir ana gündeme özellikle anlatmaya çalıştığı ana nokta şu, Fenerbahçe oyunun içinde kalsın ama yarışmacı olmasın. Böyle bir dünya yok. Özellikle Türkiye'nin daha fazla gündeminde olan futbolda bizi tutmaya çalıştıkları nokta bu. Oyunun içinde kal ama yarışmanın içinde kalma. Böyle bir şey olabilir mi?"

'KENETLENEREK BİR GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPMAK İSTİYORUZ'

Haberin Devamı

"Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıklar, camia olarak kenetlerek bunun bir görüş alışverişini yapmak istiyoruz. Özellikle son gelişmeleri sorgulamak istiyoruz. Genel kurulumuzdan bu yetkiyi yönetim olarak alalım istiyoruz. Ondan sonra da biz gerekli olan hazırlıklarımızı yapmaya hazırız. Bu adım, bir kez daha altını çizmek istiyorum. Sadece Trabzonspor maçında yaşadığımız olaylara dayalı değildir. Yani bunu sadece Trabzonspor maçına endesklemek söz konusu olamaz. Adaletsizliğin en uç noktası, adaletsizliğin adil sayılmasıdır. Fenerbahçe olarak geldiğimiz nokta bu. Adaletsizliğin en uç noktasını yaşıyoruz biz. Kulübümüz son 30 yıldır sportif ve sportif olmayan, birçok konuda negatif ayrımcılığa uğramakta. Türk spor tarihinde milat sayılabilecek bütün olumsuz örnekler ne tesadüt ki Fenerbahçe üzerinden yaşanmakta."

'2 NİSAN'DA YOL HARİTASI ORTAYA KONACAK'

"Fenerbahçe, 2 Nisan'da topyekün bütün camiasıyla tek vücut, tek ses olarak bu kurulda istişare ederek güzel bir yol haritası ortaya koyacak. Bunun yürürlülüğe sokulabilmesi için de bizim için en değerli makam olan Genel Kurul'da yetki verilecek. Bundan sonra gerekli olan adımlara devam edeceğiz. Bize yapılan haksızlıkları ne yarına bırakacağız ne de başkalarının yanına bırakacağız. 2 Nisan'da bu iş bitirmek istiyoruz. "

Haberin Devamı

HOLLANDA'DA GÜNDEM TADIC

Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik net konuştu: 2 Nisanda bu işi bitirmek istiyoruz

YORUM YAZ