MENÜ

Fenerbahçeli yıldıza büyük şok! İstediği teklifi alamadı

Bu sezon Fenerbahçe'de bazı isimler yükselişe geçerken bazı isimler de yaşadıkları sakatlıklardan ya da forma süresi bulmakta zorluk çekmesinden dolayı düşüşe geçti. Bu durum transfer tekliflerine de yansıdı.

Fenerbahçeli yıldıza büyük şok! İstediği teklifi alamadı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren, kupada da finale yükselmek isteyen Fenerbahçe'de transfer anlamında flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

ADANA DEMİRSPOR HAREKETE GEÇTİ

Ligin flaş takımı Adana Demirspor, yeni sezon planlamasına da erkenden başladı. Mavi-Lacivertliler, yaz döneminde çok istediği Fenerbahçe’nin yıldızı için tekrar harekete geçecek. Adana Demirspor, bu kez Serdar Dursun transferini bitirebilir. Sadece forvet bölgesi için değil, farklı 3-4 mevki konusunda da Mavi-Lacivertli kulüp çalışmalara başladı. Ligin flaş takımı olan Adana Demirspor, gelecek yıl daha iddialı şekilde şampiyonluk yarışında olmayı hedefliyor.

Fenerbahçeli yıldıza büyük şok İstediği teklifi alamadı

BERISHA PLANI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Augsburg'un Fenerbahçe'den kiraladığı Mergim Berisha'nın bonservisini almayı planladığı aktarıldı. Ancak Alman ekibinin, golcü oyunculya alakalı yaz transferi dönemindeki planı şaşkınlık yarattı. Alman ekibinin yöneticileri daha önce Berisha'nın sözleşmesinde yer alan satın alma maddesini kullanacaklarını açıklamıştı. Kicker'de yer alan habere göre ise, Augsburg'un 25 yaşındaki futbolcunun opsiyonunu kullandıktan sonra oyuncuyu başka bir takıma satabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Alman ekibinin, Berisha için 20 milyon euro'luk bir gelir beklediği öne sürüldü. Berisha'nın da kariyerindeki bir sonraki adımı atmak konusunda istekli olduğu kaydedildi. Sezon sonunda Augsburg'a teklif gelmesi ve bu teklifin kulübün beklentilerine uyması durumunda Berisha'nın ayrılmasına engel olunmayacağı vurgulandı.

Fenerbahçeli yıldıza büyük şok İstediği teklifi alamadı

OSAYI'NIN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Sabah'ta yer alan habere göre; Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen Bright Osayi Samuel, gösterdiği performans ile İngiltere Premier Lig ekiplerinin dikkatini çekse de son zamanlarda performans düşüklüğü yaşaması sebebiyle İngilizler de frene bastı.

İngiliz ekibi Queens Park Rangers'tan transfer edilen Osayi-Samuel, Ada kulüplerinin takibinde. Nijeryalı oyuncunun adı Bournemouth ile anılırken beklenen çıkışı yapamaması sonrasında İngilizler de bekleme kararı aldı.

Fenerbahçe'de 2 yıl daha kontratı bulunan ancak sezon sonunda İngiltere'ye dönmek istediği öğrenilen 25 yaşındaki oyuncunun, performansı sonrası hayalleri de şimdilik durakladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli yıldıza büyük şok İstediği teklifi alamadı

Fenerbahçeli yıldıza büyük şok İstediği teklifi alamadı

 

YORUM YAZ