MENÜ

Fenerbahçeli yıldız futbolcuya dev talip! Resmi teklif hazırlanıyor...

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, sezona çok hızlı bir giriş yaptı. Süper Lig'de 5'te 5 yapan sarı-lacivertliler, ligdeki 9 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Yeni sezonda performansı ile dikkat çeken yıldız futbolcuyla, dev bir takım talip çıktı. Söz konusu kulüp, ocak ayında resmi teklifi yollamak için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçeli yıldız futbolcuya dev talip! Resmi teklif hazırlanıyor...

Geride kalan sezonu Süper Lig'de 2. sırada bitiren Fenerbahçe, bu sezon 9 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Yeni sezonda 5 maçta 5 galibiyet alan sarı-lacivertlilerde, sergilediği performans ile dikkat çeken yıldız futbolcuya dev bir talip çıktı.

Haberin Devamı

SÜPER LİG’DE 12 KASIM’A KADAR İSTANBUL’DA

Sarı-Lacivertliler, lig ve Konferans Ligi’nde mücadele ettiği için haftada 2 kez sahaya çıkıyor. Yoğun bir fikstürden geçen Fenerbahçe için ufak da olsa bir avantaj var. Kanarya, ligde peş peşe oynayacağı 6 mücadelede de İstanbul dışına gitmeyecek. Sarı-Lacivertliler, perşembe günü Başakşehir ile Kadıköy’de oynayacak. Sonrasında ise taraftarı önünde Rizespor, Hatayspor ve Trabzonspor karşılaşmalarına çıkacak. Fenerbahçe, deplasmanda ise İstanbul takımları Kasımpaşa ve Pendikspor ile mücadele edecek. İsmail Kartal ve öğrencilerinin Süper Lig’de şehir dışına çıkacağı ilk maç 12. haftada 12 Kasım Pazar günü Adana Demirspor karşılaşması olacak.

Fenerbahçeli yıldız futbolcuya dev talip Resmi teklif hazırlanıyor...

SÜPER LİG'DE 5'TE 5

Haberin Devamı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yeni sezona çok hızlı başladı. Trendyol Süper Lig'de çıktığı 5 resmi maçta 5 galibiyet alan sarı-lacivertli ekip, öte yandan Konferans Ligi'nde de mücadelesini sürdürüyor.

İSMAİL YÜKSEK DİKKAT ÇEKTİ

2020 yılında Fenerbahçe'ye katılan milli futbolcu İsmail Yüksek, sarı-lacivertli ekipte sergilediği performans dikkat çekti. 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon Fenerbahçe ile 11 resmi maça çıktı. İsmail Yüksek, söz konusu maçlarda 1 kez gol sevinci yaşadı ve 1 kez asist yaptı.

Fenerbahçeli yıldız futbolcuya dev talip Resmi teklif hazırlanıyor...

FENERBAHÇE'YE 500 BİN TL'YE GELDİ

Yıldırım Belediyespor altyapısında yetişen İsmail Yüksek, 2018-2019 sezonunda Gölcükspor'a bedelsiz olarak gitti. İsmail Yüksek, 2020-2021 sezonunda 500 bin TL bonservisle Fenerbahçe'ye imza attı. İsmail Yüksek daha sonra Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'a kiralandı. Geride kalan sezon teknik direktör Jorge Jesus, genç futbolcuya şans verdi ve yeni sezonda da formayı giymeye devam etti.

BAYER LEVERKUSEN TALİP ÇIKTI

Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe'nin genç futbolcusu İsmail Yüksek'e, Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen talip çıktı. Sürekli olarak takip edilen milli futbolcu için ocak ayı ya da sezon sonu resmi teklifte bulunulacak.

Bunun yanında Alman ekibi, İsmail Yüksek'i Ankaragücü, Nordsjaelland ve Alanyaspor maçlarında izledi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE KARNESİ

İsmail Yüksek, Fenerbahçe forması ile toplam 44 remi maça çıktı. Milli futbolcu söz konusu maçlarda 2 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına da 2 kes gol pas verdi.

Fenerbahçeli yıldız futbolcuya dev talip Resmi teklif hazırlanıyor...

Fenerbahçeli yıldız futbolcuya dev talip Resmi teklif hazırlanıyor...

YORUM YAZ