MENÜ

Fenerbahçeli Valencia'dan ses getirecek transfer sözleri! Takım ismi verdi: Önce imza atarım sonra...

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Enner Valencia, ülkesi Ekvador'un basınına geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçeli Valencia'dan ses getirecek transfer sözleri! Takım ismi verdi: Önce imza atarım sonra...

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla çok iyi bir sezon geçiren Enner Valencia'nın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi çeşitli dedikodulara neden oluyor. Özellikle Güney Amerika takımlarının radarında olan Ekvadorlu oyuncuya birçok teklif geliyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN GOL MAKİNESİ

Sezon başında Jorge Jesus'un göreve gelmesinin ardından Enner Valencia'nın performansında gözle görülür değişimler oldu. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 18 maça çıkan 33 yaşındaki yıldız oyuncu rakip filelere 20 kez gol atmayı başardı.

Gol yollarında takımının en önemli silahı haline gelen Valencia, dört kez de asist yapma başarısı gösterdi. Süper Lig'de her 63 dakikada bir gole imza atan tecrübeli oyuncu bu alanda Manchester City'nin süperstarı Erling Haaland ile yarışıyor.

Fenerbahçeli Valenciadan ses getirecek transfer sözleri Takım ismi verdi: Önce imza atarım sonra...

Enner Valencia bu sezon tüm kulvarlarda 30 maça çıkarken 23 gol ve dört asistlik bir performans sergiledi.

DÜNYA KUPASI'NDA DİKKATLERİ ÇEKTİ

Enner Valencia, Katar'da düzenlenen ve Arjantin'in finalde Fransa'yı geçerek mutlu sona ulaştığı Dünya Kupası'nda da mücadele etti. 2022 Dünya Kupası'nın açılış golünü atan 33 yaşındaki yıldız, ilk maçta ev sahibi Katar'ın kalesine iki gol, 1-1 berabere biten Hollanda maçında bir gol kaydederek toplamda üç gole imza attı.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncunun sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olması, Dünya Kupası performansının ardından diğer takımların iştahını kabarttı.

VALENCIA RESMEN AÇIKLADI

Yıldız oyuncu, Ekvador'da yayın yapan El Futbolero'ya açıklamalarda bulundu. 33 yaşındaki oyuncu, eski kulübü Emelec ile ilgili gelen soruya, "Evet, sormadan Emelec'e dönerdim. Kesinlikle, evet...

Fenerbahçeli Valenciadan ses getirecek transfer sözleri Takım ismi verdi: Önce imza atarım sonra...

Önce sözleşmeye imza atar sonra da ne kadar ödemek istedikleri hakkında konuşurdum" şeklinde yanıt verdi.

'EMELEC'E BORÇLUYUM'

2010 ile 2014 yılları arasında Emelec'te forma giyen burada gösterdiği performansla adını duyuran yıldız oyuncu, Emelec ile ilgili olarak ise, "Yurt dışına erken çıktığımı düşünmüyorum. Ama tüm gelişimimi Emelec'e borçluyum. Bana profesyonel olarak oynama fırsatını onlar verdi.

O zamanlar, birçok kulüp benimle ilgilendi. Başkanla konuştum ve ona şampiyonluk kazanmadan ayrılmak istemediğimi söyledim. Sonra şampiyon olduk ve ayrıldım" ifadelerini kullandı.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

YORUM YAZ