MENÜ

Fenerbahçeli Michy Batshuayi her kulvarda atıyor!

Michy Batshuayi son haftalarda tam anlamıyla uçuşa geçti. Sezon başında ‘Avrupa golcüsü’ olan Belçikalı yıldız için artık kulvar fark etmiyor! Tecrübeli oyuncu dün de 2 kez ağları sarstı, 29 resmi maçta 17 gole ulaştı.

Fenerbahçeli Michy Batshuayi her kulvarda atıyor!

Edin Dzeko transferi sonrası Batshuayi adeta Boşnak forvetin gölgesinde kaldı. İsmail Kartal, büyük önem verdiği Süper Lig’de tercihini hep Dzeko’dan yana kullandı. Batshuayi ise Konferans Ligi’nde şans buldu ve bunu çok iyi değerlendirdi. Belçikalı forvet Avrupa’da 5 gole ulaşmasına rağmen ligde 17. haftaya kadar doğru düzgün forma giyemedi ve ağları sarsamadı. Bu nedenle ‘avrupa golcüsü’ lakabını alan 30 yaşındaki forvet için işler, ligde hattrick yaptığı Kayserispor deplasmanında değişti. Son haftalarda formu iyice artan Michy Batshuayi, ligde 6 gole ulaşırken, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’unda Adanaspor karşısında 4 kez ağları sarsarak sükse yaptı.

Haberin Devamı

3 asisti var

Artık turnuva fark etmeksizin kalecilerin korkulu rüyası haline gelen Belçikalı oyuncu, dün de kupa son 16 turunda Gaziantep önünde biri penaltıdan olmak üzere 2 gol attı, takımını çeyrek finale taşıdı. Tecrübeli forvet böylece 29 resmi maçta 17. kez fileleri havalandırmış oldu. Ayrıca 3 de asisti var.

Fenerbahçeli Michy Batshuayi her kulvarda atıyor

Eğribayat'tan geçit yok

İrfan Can Eğribayat, bu sezon hocası ne zaman görev verse elinden geleni yaptı, başarılı performanslara imza attı. İsmail Kartal dünkü karşılşamada da eldivenleri 25 yaşındaki öğrencisine verdi. İrfan, takımı 1-0 öndeyken 29. dakikada Maxim’in penaltı vuruşunda gole izin vermeyerek çok kritik bir kurtarış yaptı. Sadece 2 dakika sonra da Fenerbahçe farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşma sonrası arkadaşları İrfan’ı özel olarak kutladı.

Haberin Devamı

3 YILDIZ İÇİN BASTIRILIYOR...

Fenerbahçeli Michy Batshuayi her kulvarda atıyor

 

YORUM YAZ