MENÜ

Fenerbahçeli Joshua King için olay iddia! İngiltere'ye mi dönüyor?

İngiliz basınından The Sun, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Norveçli oyuncu için flaş bir iddia ortaya attı. Söz konusu habere göre; Joshua King, İngiltere'ye dönebilir. İşte detaylar...

Fenerbahçeli Joshua King için olay iddia! İngiltere'ye mi dönüyor?

Geride bıraktığımız sezon İngiliz ekibi Watford'la sözleşmesi sona eren Joshua King bonservissiz bir şekilde Fenerbahçe'ye katılmıştı. Geçen sezon Jesus yönetiminde 27 kez forma giyen ve 7 gol, 3 asistlik katkı sağlayan Norveçli futbolcu bu sezon şanssızlıklar yaşadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Joshua King için olay iddia İngiltereye mi dönüyor

Karagümrük maçıyla döndü

Art arda yaşadığı sakatlıklar yüzünden bir türlü form tutturamayan tecrübeli futbolcu son olarak ligde 5 haftalık aranın ardından geri dönmüştü. Yaşadığı sakatlık sonrası tedavisi tamamlanan ve Karagümrük maçında 88. dakikada oyuna giren Joshua King, İsmail Kartal'ın gözüne girmeye çalışacak.

Ayrılık Ocak'ta olabilir

Ancak sezon sonunda Sarı-Lacivertliler'le olan sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki futbolcu için İngilizler'den flaş bir iddia geldi. The Sun'ın haberine göre taraflar arasındaki ayrılık Ocak ayında gerçekleşebilir.

Fenerbahçeli Joshua King için olay iddia İngiltereye mi dönüyor

Sheffield'ın ilgisi var

Haberde; İsmail Kartal'ın yıldız oyuncuyu kadroda düşünmediği ve Ocak ayında karşılıklı fesihle yolların ayrılma teklifinin yapılacağı belirtildi. İngiltere Premier Lig'de kalma mücadelesi veren Sheffield United'ın da King'e ilgisinin olduğu biliniyor. 

Haberin Devamı

 

YORUM YAZ