MENÜ

Fenerbahçeli İrfan Can Eğribayat: 10 maçın 7'sinde kalemi gole kapadım

Fenerbahçe, Gaziantep FK engelini aştı, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Sarı-Lacivertli ekipte penaltı kurtaran ve kalesini gole kapatan İrfan Can Eğribayat maçın ardından, "10 maçta oynadım, 7'sinde kalemi gole kapadım. 2 penaltı oldu, 2'sini de kurtardım. Kendi gelişimime odaklanıyorum" dedi.

Fenerbahçeli İrfan Can Eğribayat: 10 maçın 7'sinde kalemi gole kapadım

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep FK ile kozlarını paylaştı. Son 16 Turu maçında Sarı-Lacivertliler, Gaziantep FK'yı Michy Batshuayi'nin golleriyle 2-0 devirdi.

Haberin Devamı

'Oynayana destek veriyoruz'

Mücadeleye 11'de başlayan ve kalesini gole kapatmayı başaran İrfan Can Eğribayat karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Mutlu olduğunu dile getiren başarılı eldiven, "Ben her maçta elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kendime hedefler koydum. Bu hedefler doğrultusunda çalışıyorum. 10 maçta oynadım, 7'sinde kalemi gole kapadım. 2 penaltı oldu, 2'sini de kurtardım. Kendi gelişimime odaklanıyorum. Takım başarısı önplanda. Tribünde olsak da, kulübede olsak da trip gibi bir durum olmaz. Her zaman elimizden geleni yapıyoruz. Oynayana destek veriyoruz. Çok güzel bir aile ortamımız var. Bugün katkı sağladığım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı (VİDEO)

Fenerbahçeli İrfan Can Eğribayat: 10 maçın 7sinde kalemi gole kapadım

YORUM YAZ