MENÜ

Fenerbahçeli Edin Dzeko: Bugün önemli olan 3 puan kazanmaktı

Sarı-Lacivertliler'in, Antalyaspor'u 3-2 yendiği karşılaşmada Fenerbahçe'nin ilk golünü atan ve galibiyetin fitilini ateşleyen Edin Dzeko mücadeleyi değerlendirdi. 37 yaşındaki golcü, "Bugün bizim için en önemlisi kazanmaktı. Artık önümüze bakmamız gerekiyor" dedi.

Fenerbahçeli Edin Dzeko: Bugün önemli olan 3 puan kazanmaktı

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 3-2 devirdiği maçta Edin Dzeko çok kritik bir anda sahneye çıktı. 45. dakikada Kanarya 1-0 yenilirken Boşnak yıldız ceza alanında kafa vuruşunu yapıp fileleri sarstı, önce gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi ardından VAR kararıyla gol geçerli sayıldı ve takımlar soyunma odasına 1-1'le gitti.

Haberin Devamı

Psikolojik olarak takımını rahatlatan ve ikinci yarıda Fenerbahçe'nin iştahını artıran 37 yaşındaki futbolcu maçın ardından da hem golünü hem de Süper Lig'i değerlendirdi.

Dzeko golü için şu ifadeleri kullandı:

Golü henüz TV'den izlemedim ama gol verilince mutlu oluyorsunuz. Ofsayt verilince hayal kırıklığı oluyor ama VAR'dan sonra geçerlilik kazanınca mutlu oluyorsunuz. O gol, maç içinde bizim yönümüzü değiştirdi.

'İtalya Ligi'nde daha taktiksel...'

Lig hakkında da yorum yapan deneyimli oyuncu, "Türkiye Ligi, İtalya Ligi'ne göre farklı. İtalya Ligi'nde daha taktiksel ve savunma oyunu oynanıyor. Bugün her iki takım da hücumu düşündü ve savunmayı bıraktı. Biz ileriyi düşünerek maç maç ilerlemeliyiz" dedi.

Fenerbahçeli Edin Dzeko: Bugün önemli olan 3 puan kazanmaktı

'Nuri Şahin'in hakkını vermek gerekiyor'

Dzeko son olarak mücadeleyle ilgili de, "En önemlisi 3 puan kazanmaktır. Özellikle bugün oynadığımız gibi zor maçlardan sonra. Antalyaspor zor bir rakip. Güçlü ve fizikli, teknik taktik anlamda iyi bir takım. Bu anlamda Nuri Şahin'in hakkını vermek gerekiyor. Bugün bizim için en önemlisi kazanmaktı. Artık önümüze bakmamız gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Edin Dzeko: Bugün önemli olan 3 puan kazanmaktı

YORUM YAZ