MENÜ

Fenerbahçeli Cengiz Ünder'den iddialı açıklamalar: Ben değil rakipler düşünsün!

Aydınlık Gelecek Ödülleri'nde ödüle layık görülen Fenerbahçe'nin yıldızlarından Cengiz Ünder, törende açıklamalarda bulunurken Hatayspor maçı sonrasındaki söylemlerini iddialı bir şekilde yineledi.

Fenerbahçeli Cengiz Ünder'den iddialı açıklamalar: Ben değil rakipler düşünsün!

Aydınlık Gelecek Ödülleri'nde 29 Ekim'de takım arkadaşlarına yapmış olduğu Nutuk hediyesi ile Yılın Farkındalık Ödülü'nün sahibi olan Cengiz Ünder, düzenlenen törende açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Geceye katılan Fenerbahçe'nin yıldızlarından Cengiz Ünder, “Fenerbahçe camiası için çok özel bir gece. Burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Ödül alacağım için de ayrıca heyecan duyuyorum” dedi.

Fenerbahçeli Cengiz Ünderden iddialı açıklamalar: Ben değil rakipler düşünsün

'UMARIM İYİ BİR SKOR ELDE EDERİZ'

Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında karşılaşacakları Union SG maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ünder, “İyi bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Belçika Ligi’nin de lideri. Son zamanlarda iyi bir performans göstermiş bir ekip. Özellikle Liverpool’a karşı da inanılmaz bir performansları vardı. Umarım bu maçta da iyi bir skor elde ederiz. Bunu yapabilecek bir takıma sahibiz” şeklinde konuştu.

'TARAFTARIMIZIN KARŞISINDA İYİ BİR FUTBOL SERGİLEMEK İSTİYORUZ'

Haberin Devamı

Ligde pazar günü konuk edecekleri Pendikspor maçıyla ilgili sorulan soruya Cengiz şu yanıtı verdi:

Konferans Ligi’nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz, en büyük hedeflerimizden biri de finale kalabilmek. Ondan sonra Pendik maçını düşüneceğiz. O maçta da taraftarımızın karşısında iyi bir futbol sergilemek istiyoruz. Şu an bu güçteyiz, takımımızın performansı da iyi. Bunu da hem perşembe günü hem pazar günü göstereceğimize inanıyorum.

Cengiz Ünder; stili ile ilgili ise, “Yakın çevrem ve kız arkadaşımla bu konuları tartışıyorum. Genelde kendim yapmaya ve takip etmeye çalışıyorum” diye konuştu.

'BEN DEĞİL ONLAR DÜŞÜNSÜN'

Kendisinin de gol attığı ve takımının 2-0 kazandığı Hatayspor maçından sonra açıklamalarda bulunan Cengiz Ünder, "Attığım gol, kupada Ankaragücü’nde kaçırdığım pozisyona benzerdi. Orada kaçırdım, burada attım. Tadic ile konuşmuştuk. Genelde arka direğe çok güzel ortalar açıyor. Bizim için çok faydalı bir oyuncu. İçeri çektiğimde de her zaman gol atabileceğime inanıyorum. Genelde rakip oyuncular sol ayağımı kapatmaya çalışıyorlar ama benim için sorun yok. İstedikleri kadar kapatabilirler. Kendime güveniyorum. Önümüzde 10 lig maçı daha var. Bu maçlarda da uzaktan vuruş yaparak attığım golleri de taraftarlarımıza tekrardan göstereceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçeli Cengiz Ünderden iddialı açıklamalar: Ben değil rakipler düşünsün

Ödül töreninde bu açıklamalarına ilişkin bir soru sorulan Ünder, "Genelde maçlarda sol ayağımı kapatmaya çalışıyorlar. Hızım ve kuvvetim var, sağ taraflarından da rahatlıkla geçebilirim. Ben değil onlar düşünsün" yanıtını verdi.

 

Fenerbahçeli Cengiz Ünderden iddialı açıklamalar: Ben değil rakipler düşünsün

YORUM YAZ