Fenerbahçe'den yıldız oyuncu için sakatlık açıklaması! Sivas deplasmanında yok

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında 3-3 beraberlikle tamamladığı İstanbulspor maçında sakatlık yaşayan yıldız oyuncusunun durumuna ilişkin resmi bir bilgi paylaşımında bulundu. Yıldız oyuncunun kritik Sivasspor deplasmanında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe'den yıldız oyuncu için sakatlık açıklaması! Sivas deplasmanında yok

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı İstanbulspor ile uzatma dakikalarında gelen gol sonucunda 3-3 berabere kalmıştı. Mücadelenin tamamında forma giyen yıldız oyuncunun bir sakatlık problemi yaşadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden yıldız oyuncu için sakatlık açıklaması Sivas deplasmanında yok

EMRE MOR'UN ARDINDAN BİR KRİTİK KAYIP DAHA

İstanbulspor karşısında kritik bir puan kaybı yaşayan Sarı-Lacivertliler, son dönemin formda isimlerinden olan yıldız oyuncusunu da maç içerisindeki bir karar sonrası kaybetmek durumunda kalmıştı. Emre Mor, İstanbulspor'dan Okan Erdoğan ile yaşadığı tartışma sonrası sarı kart görmüş ve kritik Sivasspor deplasmanında cezalı duruma düşmüştü. 

Fenerbahçeden yıldız oyuncu için sakatlık açıklaması Sivas deplasmanında yok

ATTILA SZALAI ŞOKU!

Fenerbahçe'den yapılan resmi açıklamada Attila Szalai'nin İstanbulspor mücadelesinde bir sakatlık problemi yaşadığı belirtildi. Mücadele sonrasında MR görüntülemesi gerçekleştirilen oyuncunun durumu belli oldu.

Fenerbahçe'den Macar oyuncunun sakatlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

"Futbolcumuz Attila Szalai’nin İstanbulspor ile oynanan karşılaşmada yaşadığı sakatlık sonrasında Acıbadem Altunizade Hastanesinde MR Görüntülemesi gerçekleştirilmiştir.

Sağ diz iç yan bağlarında esneme ve ödem tespit edilen oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır"

LİG MAÇINDA YOK

Sağ diz iç yan bağlarında esneme ve ödem tespit edilen Attila Szalai'nin ligde Sivasspor ile deplasmanda oynanacak mücadelede forma giyemeyeceği öğrenildi. Macar stoperin sonrasında kupada oynanacak Sivasspor mücadelesinde ise forma giyme ihtimali yüksek.

 SADECE 1 MAÇ KAÇIRMIŞTI

Attila Szalai, bu sezon ligde sadece 1 maç kaçırdı. Tecrübeli savunmacı, takımının Alanyaspor ile deplasmanda oynadığı mücadelede sarı kart cezası nedeniyle forma giyememişti. O maçta teknik direktör Jorge Jesus, Szalai'nin yerine savunma hattında Gustavo Henrique'ye şans vermişti.

 

Fenerbahçeden yıldız oyuncu için sakatlık açıklaması Sivas deplasmanında yok

YORUM YAZ