MENÜ

Fenerbahçe'den yeni Wilfried Zaha atağı! Kritik süreç başladı

Fenerbahçe, Fildişili yıldızın abisi ve menajeri olan Harve Zaha’yı Trabzonspor maçına davet etmiş ve teklif sunmuştu. Sonrasında bir gelişme yaşanmadı. Ancak tecrübeli oyuncunun transferindeki kritik gidişat süreci belirleyecek. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'den yeni Wilfried Zaha atağı! Kritik süreç başladı

Fenerbahçe, Fildişili yıldızın abisi ve menajeri olan Harve Zaha’yı Trabzonspor maçına davet ederek bu transferi bitirmek istediği gösterdi. Sonrasında bir gelişme yaşanmazken Zaha'nın transfer sürecindeki kritik süreç yeni bir atağın başlamasını sağladı.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER BOMBASI

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in, bu transfer döneminde takımdan ayrılıp ayrılmayacağı belirsizliğini korurken gündeme bomba gibi bir iddia düştü. Babasının, Arda'nın transferi konusunda astronomik bir rakam istediği ortaya çıktı.

Fenerbahçeden yeni Wilfried Zaha atağı Kritik süreç başladı

ÇILGIN KOMİSYON

İtalyan Gazeteci Matteo Moretto, Arda Güler'in babasının genç yıldız için istediği komisyonu, "Arda Güler'in babasının istediği 18-20 milyon euroluk komisyon transferin önündeki en büyük engel." şeklinde açıklarken, bu süreçten sonra nasıl bir yol izleneceği merak konusu...

Fenerbahçeden yeni Wilfried Zaha atağı Kritik süreç başladı

EDİN DZEKO ÖRNEĞİ

Sarı-Lacivertli yetkilileri, Edin Dzeko transferini örnek göstererek, iddialı bir kadro kurulacağını ve Zaha’yı da bu önemli projede görmek istediklerini iletti. Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncuya da Dzeko tarifesini uygulayarak, senelik 4.2 milyon Euro maaş teklif ettiği kaydedildi. Bunun dışında şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’ne katılım gibi bonuslar da olduğu iddia edildi. Yönetim, başka talipler çıkmadan bu transferi bitirmek için uğraşıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden yeni Wilfried Zaha atağı Kritik süreç başladı

TRABZONSPOR MAÇINA GELDİ

Tarih 18 Mayıs, yer Ülker Stadı... Fenerbahçe, Trabzonspor ile oynadığı ve 3-1 kazandığı maça Wilfried Zaha’nın abisi ve menajeri olan Harve Zaha’yı davet etmiş, yıldız hücum oyuncusu için teklif sunulmuştu. 30 yaşındaki oyuncu, Crystal Palace’ın yeni sözleşme teklifini kabul etmedi ve boşa çıktı. Fenerbahçe’nin ardından Suudi Arabistan’dan çok daha iyi bir teklif alan Fildişili yıldız, Avrupa’da devam etmek için bunu geri çevirdi.

YENİDEN BAŞLADI

Sarı-Lacivertliler ile Zaha arasındaki temas neredeyse tamamen bitti, Lazio devreye girdi. Ancak İtalyan devi de 30 yaşındaki oyuncuyla orta yolu bulamadı. Şu anda ciddi bir talibi bulunmayan Wilfried Zaha için Fenerbahçe’nin yeniden harekete geçtiği ve Harve Zaha ile görüşmelerin başladığı belirtildi.

Wilfried Zaha'nın 2020-21'deki En İyi Golleri

Fenerbahçeden yeni Wilfried Zaha atağı Kritik süreç başladı

YORUM YAZ