MENÜ

Fenerbahçe'den Wendel ve Malcom açıklaması

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, adı sarı - lacivertlilerle anılan Zenit'in Brezilyalı yıldızları Wendel ve Malcom hakkında konuştu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Wendel ve Malcom açıklaması

2022/2023 sezonunu Spor Toto Süper Lig'de ikinci sırada bitiren Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise zafere ulaşmıştı. Jorge Jesus ile yollarını ayıran ve bir yandan teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, yeni transferlerle ilgili de çalışmalar yürütüyor.

Haberin Devamı

Sarı - lacivertliler için son olarak Zenit'te forma giyen Brezilyali oyuncular Malcom ve Wendel'in transfer edileceği iddia edilmişti.

Fenerbahçeden Wendel ve Malcom açıklaması

RYAN KENT'TEN SONRA DZEKO DA İMZALADI

Günler öncesinden transferleri açıklamaya başlayan Fenerbahçe, ilk olarak İskoç ekibi Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent'i kadrosuna kattığını açıklamıştı.

FENERBAHÇE KALESİNE SÜRPRİZ İSİM

Enner Valencia'nın ayrılmasının ardından iyi bir golcü arayan sarı - lacivertliler, Inter ile Şampiyonlar Ligi finaline yükselme başarısı gösteren Boşnak golcü Edin Dzeko'yu kadroya katmıştı.

Fenerbahçeden Wendel ve Malcom açıklaması

SELAHATTİN BAKİ'DEN AÇIKLAMA

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı - lacivertlilerde son olarak gündeme gelen isimlerin Rus ekibi Zenit'te forma giyen Wendel ve Malcom olduğu iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Rus basınına iki oyuncuyla ilgili çıkan iddialar hakkında açıklama yaptı. Baki iki Brezilyalı yıldızla alakalı olarak, "Fenerbahçe, Malcom ve Wendel'i kiralamayacak.

Wendel'in 17,5 milyon Euro'ya satın alma maddesi olduğu da doğru değil." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeden Wendel ve Malcom açıklaması

RUSYA KAMPI

Yeni sezon öncesi Rusya'da bir kamp yapacak olan Fenerbahçe, burada Sırp ekibi Kızılyıldız ve Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile hazırlık maçı oynayacak.

Baki bu konu hakkında ise, "Rusya'ya geleceğiz. Bu noktada farklı davranmak için bir neden yok" diye konuştu.

Michy Batshuayi'nin AFC Bournemouth'a Attığı Harika Gol

Fenerbahçeden Wendel ve Malcom açıklaması

YORUM YAZ