MENÜ

Fenerbahçe'den Vincenzo Montella açıklaması!

Fenerbahçe, bugün ortaya atılan teknik direktörlük iddialarına resmi olarak cevap verdi. Montella ile ilgili haberler hakkında açıklama geldi.

Fenerbahçe'den Vincenzo Montella açıklaması!

Fenerbahçe, bugün ortaya atılan teknik direktörlük iddialarına resmen yanıt verdi. Sarı-Lacivertli ekip, Montella hakkında açıklama paylaştı.

Haberin Devamı

AZİZ YILDIRIM'DAN ALİ KOÇ'A SERT SÖZLER

Aziz Yıldırım yazılı açıklamasında, "Beni ve arkadaşlarımı hayali bir düşman olarak görmekten, yapamadıklarınıza mazeret olarak göstermekten bir an önce vazgeçin. Ben, bu kulübe 20 yıl başkanlık yaptım. Kulübe kazandırmış olduklarım ortadadır. Benim duruşum bellidir; hiçbir şeyi gizli kapaklı yapmadım, yapmam, bunu beni tanıyan herkes iyi bilir" dedi.

Fenerbahçeden Vincenzo Montella açıklaması

'ÇIKARIN BİR ADAY'

"Özellikle Fenerbahçe kötü gittiğinde, mangalda kül bırakmayıp lokantalarda eğlenceler veren insanlar, size söylüyorum. Çıkarın bir aday. Haksız olduğumuz noktalar da olsa, başarısız olduğumuz noktalar da olsa, iyi niyetimizle elimizden geleni yaparken çıkın aday olun, biz de geri çekilelim. Biz bu kadar fedakarlık yaparken başarısız olmak ne kadar acı biliyor musunuz?"

Haberin Devamı

SEZON DEĞERLENDİRMESİ

"Şöyle bir sezona bakalım. 56 resmi maç yapmışız. Rakiplerimizden, 17 adet fazla maç yapmışız. 38 galibiyet, 8 mağlubiyet, 10 beraberlik. 14 kez haftada 2 maç yapmışız. UEFA'da 107. sıradan 57. sıraya çıkmışız. Aynı UEFA'da ülkemiz 20. sıradayken, 5 takımın topladığı puanlarla ki bunu en çok Fenerbahçe toplamış, 12. sıraya yerleştik. Sevilla'yı salladık ancak yıkamadık. Biraz şans yanımızda olsa belki deplasmanda biz 2-0 öne geçecektik. İstanbul'da da salladık ama yenemedik. Sevilla tek yenilgisini bizden aldı, gitti şampiyon oldu."

"Puan averajımız 2.22'ymiş, son şampiyonluğumuz 2013/14'te 2.18'miş. Puan averajımız, son 5 senenin şampiyonlarının tamamının üstünde. Hiç de fena sayılmayan, ikincilik ve Türkiye Kupası'yla biten bir sezon yaşadık."

Fenerbahçeden Vincenzo Montella açıklaması

'YA ADAY OLUN YA DA ÇEKİLİN'

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a, "Başarısız olabiliriz ama bu kulübün her kuruşuna sahip çıkıyoruz. Dışarıda duracaksınız, bizi ortaya atacaksınız, dalga geçeceksiniz... 'Fenerbahçe benim' diyeceksiniz. Şuraya gelip iki laf etmeyeceksiniz. Yazıklar olsun!"

"Artık ya aday olun ya da karşımızdan çekilin."

"Siz bizim, Fenerbahçe'nin 20 yılında canını vermiş başkanımızsınız. Bu böyle kalacak ancak başkaları da bu makama talip olabilir."

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Vincenzo Montella açıklaması

'TEKNİK DİREKTÖR TÜRK OLACAK'

"Yeni teknik direktör için birçok kişiye sorduk. Bir kısmı 'Türk olsun' diyor, bir kısmı 'Türkiye'yi bilen yabancı olsun' diyor. Piyasada müsait olan geçen seneye göre çok daha fazla hoca var. Tüm bu görüşlerin ardından, Türkiye'yi bilmeyen, Türkiye'de çalışmayan hoca ile çalışmanın risk olduğuna karar verdik."

"Diğer taraftan camiayı bilecek, camianın evladı olacak, Fenerbahçe DNA'sını bilebilecek, Samandıra'ya ruh aşılayacak biri olsun düşüncesi de var. Şimdi baktığımız zaman, Türkiye'yi iyi bilen yabancı hoca 3'ü geçmiyor."

Fenerbahçe'nin açıklaması şu şekilde:

Zorunlu Açıklama

Bazı medya organları tarafından ortaya atılan kulübümüzün Teknik Direktör Vincenzo Montella ile anlaşmaya vardığı ve sonrasında vazgeçtiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Yeni sezonda takımımızın başına geçecek teknik adam konusundaki açıklama ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Vincenzo Montella'nın Sampdoria Formasıyla En İyi Anları

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Vincenzo Montella açıklaması

YORUM YAZ