MENÜ

Fenerbahçe'den Union Saint-Gilloise değerlendirmesi:Şanssızlığımız sürdü

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla eşleşen Fenerbahçe'de kurayla ilgili ilk yorum Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'den geldi.

Fenerbahçe'den Union Saint-Gilloise değerlendirmesi:Şanssızlığımız sürdü

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile eşleşti. Sarı-Lacivertliler'den kurayla ilgili ilk değerlendirmeyi ise Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki yaptı.

Haberin Devamı

Union Saint-Gilloise'in Kurada en iyi topu oynayan takımlardan biri olduğunu söyleyen Baki, 'Genetik şanssızlığımız sürdü yine. Kurada en iyi topu oynayan takımlardan birini çektik. Anderlecht'in önünde, Liverpool'u yenmiş bir takım. Yaş ortalaması 25 olan, dinamik bir takım. Ancak bunların hiçbiri bizi ürkütmez. Şu anda tek Türk temsilcisi olarak kaldık. Belçika, Hollanda gibi ülkelerde çok taraftarımız oluyor. Hocamızın iyi ders çalışması ile turu geçeceğimize inanıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeden Union Saint-Gilloise değerlendirmesi:Şanssızlığımız sürdü

HEYECANLA O GÜNÜ BEKLİYORUZ

'Türklüğü kalbinde hisseden herkesin çok heyecanlanacağı bir potansiyel final var' diyen Baki, 'Takıma nazar değdirmek istemiyorum ama hepimizin inancı Fenerbahçe'yi orada, finalde görmek. Stadyumun isminden dolayı orada bir kupa kaldırmak hepimizin isteği. Heyecanla o günü bekliyoruz, hayal ediyoruz.' diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı

İLK MAÇ KADIKÖY'DE

Grubunu lider tamamlayan sarı-lacivertlilerin son 16 turunda ilk maçını 7 Mart'ta Ülker Stadyumu'nda oynayacak. Rövanş karşılaşması ise 14 Mart tarihinde Belçika'da yapılacak.

YORUM YAZ