MENÜ

Fenerbahçe'den transferde son gün atağı! 3 yıldız radarda

Fenerbahçe, ara transfer döneminin son gününde büyük bir bombaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertililer, üç yıldız ismin durumunu yakından takip ediyor.

Fenerbahçe'den transferde son gün atağı! 3 yıldız radarda

Fenerbahçe, ara sonrasında sezonun kalan bölümünü en iyi şekilde geçirmek adına hazırlıklarına hız verirken transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-Lacivertliler, ara transfer döneminin son gününde büyük bir bomba patlatmak istiyor.

Haberin Devamı

BUGÜN RAKİP KARAGÜMRÜK

Sarı-Lacivertliler, önümüzdeki ayın ilk haftasında başlayacak lig için hazırlıklarını devam ettiriyor. Dün taktik ağırlıklı çalışma yapan Fenerbahçe, bugün ise uzun bir aradan sonra ilk kez sahaya çıkacak. Kanarya, en son 2 Şubat’ta Adana Demirspor ile karşılaşmış ve mücadele 1-1 berabere bitmişti. Deprem felaketi sonrası Konyaspor maçı ise ertelendi.

Fenerbahçeden transferde son gün atağı 3 yıldız radarda

Fenerbahçe, bugün Süper Lig ekiplerinden Karagümrük ile hazırlık müsabakasında karşı karşıya gelecek. 17.00’de başlayacak maç Samandıra Tesisleri’nde oynanacak.

GAMBİYA’DAN İKİ GENÇ YETENEK

Sarı-Lacivertliler, dünyanın dört bir yanında yetenek avını sürdürüyor. Fenerbahçe, son olarak Gambiya’dan iki genci akademisine kattı. 

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla’nın haberine göre Sarı- Lacivertliler orta saha oyuncusu Cherno Alagie Jobe (2005) ve forvet oyuncusu Cherno Saho’yu (2005) renklerine bağladı. Fenerbahçe’nin ayrıca Gambiya’dan 4 futbolcuyu da denemeye alacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

JIN-HO JO PROFESYONEL OLDU

Fenerbahçe, geçen sezon Jeonbuk’un genç yıldızı Jin-ho Jo’yu kadrosuna katmıştı. Sarı-Lacivertliler’in U19 takımında forma giyen Güney Koreli futbolcu, bu sezon 15 maçta 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. 19 yaşındaki oyuncu zaman zaman A takımla da antrenmanlara çıktı.

Fenerbahçeden transferde son gün atağı 3 yıldız radarda

Fenerbahçe, dün Jin-ho Jo ile 3.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandığını Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirdi.

AUBAMEYANG PAZARLIĞI SÜRÜYOR

Transfer döneminin bugüne kadar uzatılmasının ardından Fenerbahçe’de son günlerde Pierre- Emerick Aubameyang ismi gündemdeydi. Gabonlu yıldızın maaşı konusunda Chelsea ile pazarlıklar sürüyor.

8300 KM UZAKTAN GELDİLER

HEDEF KÜSKÜN YILDIZ: MARTİAL&LUCAS MOURA

Diğer yandan transferin bir kez daha uzama ihtimali bulunurken, yönetimin Aubameyang gibi takımlarında ‘küskün’ olan iki yıldız için de devreye girdiği iddia edildi. Bu isimler, Manchester United forması giyen Antony Martial ve Tottenham’lı Lucas Moura... Sarı-Lacivertliler’in iki oyuncunun durumunu araştırmaya başladığı öne sürüldü.

 

Fenerbahçeden transferde son gün atağı 3 yıldız radarda

Lucas bedelsiz gelebilir 

Lucas’ın adı Galatasaray ile de anılmıştı. Tottenham, Sambacı’ya yeni sözleşme teklif etmeme kararı aldı. Forma şansı bulamayan 30 yaşındaki kanat oyuncusu sezon sonunda boşa çıkacak. Fenerbahçe’nin Lucas Moura ile anlaşma sağlaması halinde, İngiliz devinin bedelsiz olarak transfere onay verme ihtimali bulunuyor.

Haberin Devamı

Yönetimin Brezilyalı yıldızla temsilcisi olan şirketle temas kurduğu ve ilgiyi ilettiği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler’in Lucas’ı ikna etmek için, Tottenham’dan bedelsiz gelmesi halinde sözleşmesine serbest kalma maddesi eklemeyi önereceği belirtildi. Jorge Jesus’un, Sambacı’ya sıcak baktığı ve transferini çok istediği iddia edildi. 

Fenerbahçeden transferde son gün atağı 3 yıldız radarda

Martial son seçenek 

Anthony Martial, bu sezon fazla şans bulamıyor. Ancak bunda yaşadığı sakatlıkların da etkisi var. Şu anda da kalçasından yaşadığı bir sıkıntı nedeniyle formasından uzak kalan Fransız hücum oyuncusu için menajerler aracılığıyla temas kurulduğu kaydedildi. Ancak sakatlık sorunu nedeniyle Martial’ın son seçenek olarak listede yer aldığı kaydedildi.

 

Fenerbahçeden transferde son gün atağı 3 yıldız radarda

Michy Batshuayi'nin Olympique Marseille'daki En İyi Anları

YORUM YAZ