MENÜ

Fenerbahçe'den transferde iki bomba birden!

Transferin hızlı ekiplerinden Fenerbahçe, iki yeni ismi daha kadroya katmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, bu iki oyuncunun transferini bitirmek adına yerinde çalışmalarda bulunuyor.

Fenerbahçe'den transferde iki bomba birden!

Oldukça hareketli bir transfer dönemi geçiren Fenerbahçe, üst üste yaptığı hamlelere yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, iki ismin transferinde bitiş noktasına gelmiş durumda.

Haberin Devamı

MARIO BRANCO'DAN İTALYA ÇIKARMASI

Fenerbahçe, bu sezon ilk resmi maçını 27 Temmuz Perşembe günü oynayacak. Yönetim, belki de ilk kez transferde çok hızlı bir operasyon yürüterek, bu maça 10 günden fazla süre olmasına rağmen bombaları bir bir patlattı.

Fenerbahçeden transferde iki bomba birden

Ryan Kent, Edin Dzeko, Alexander Djiku, Umut Nayir ve son olarak Sebastian Szymanski’yi kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler, yeni yıldızlar için İtalya’ya çıkarma yaptı. Sportif direktör Mario Branco’nun görüşme masasına oturduğu ilk kulüp Udinese oldu.

VARAN 1 - RODRIGO BECAO

Udinese, daha önce pazarlıklarda sürekli yeni taleplerde bulunarak süreci sıkıntıya sokmuştu.

Fenerbahçeden transferde iki bomba birden

Ancak Becao’nun kesinlikle sözleşme imzalamayacağını net bir şekilde kulübe iletmesinin ardından iş değişti.

Haberin Devamı

ATALANTA, HIEN'E YÖNELİNCE...

Udinese, Fenerbahçe’nin yaptığı son teklif olan 9+1 milyon Euro’ya ‘Tamam’ dedi. İtalyan devinin bu teklife yeşil ışık yakmasının en önemli nedenlerinden biri de Becao’ya talip olan Atalanta’nın önceliği Isak Hien’e vermiş olması.

Fenerbahçeden transferde iki bomba birden

Fenerbahçe ile Udinese’nin sözleşmedeki son prosedürleri görüştükleri belirtildi. Taraflar el sıkıştıktan sonra 27 yaşındaki stoperle 1.8 milyon Euro maaşla 4 senelik sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

VARAN 2 - MERT MÜLDÜR

Portekizli sportif direktörün İtalya’daki diğer durağı ise Sassuolo oldu. Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen Mert Müldür’ün menajeri Max Hamayr ile masaya oturmuştu. Hamayr ile yapılan pazarlıkların ardından oyuncu tarafıyla anlaşma sağlandı. Mert’le Almanya ve Suudi Arabistan’dan kulüpler de ilgileniyor. Ancak 24 yaşındaki sağ bek, Fenerbahçe’yi istiyor. Branco artık, Sassuolo’yu da ikna etmek için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler’in sportif direktörü, kapıyı 5 milyon Euro’dan açan ancak daha sonra bu rakamı 4 milyon Euro’ya indirdiği öğrenilen Yeşil-Siyahlılar’la orta yolu bulmaya çalışacak.

Fenerbahçeden transferde iki bomba birden

3.5 MİLYON EURO'YA BİTEBİLİR

Fenerbahçe’nin ilk teklifi 2.5 milyon Euro olmuştu. Kanarya, Mert Müldür için 3.5 milyon Euro’ya kadar çıkmaya hazır. Mario Branco’nun hedefi, Udinese’nin ardından Sassuolo’yla da anlaşma sağlamak. Sarı-Lacivertliler, İtalya’dan İstanbul’a gelmek için kalkacak uçakta hem Rodrigo Becao’ya hem de Mert Müldür’e yer vermenin planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

 

Fenerbahçeden transferde iki bomba birden

YORUM YAZ