MENÜ

Fenerbahçe'den transferde iki bomba birden!

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek adına çalışmalar başlamış durumda. Sarı-Lacivertliler'de iki yıldız ismin transferi adına önemli gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe'den transferde iki bomba birden!

Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro çalışmalarına hız verilmiş durumda. Sarı-Lacivertliler'de hem takıma katılacak hem de takımdan ayrılacak isimler konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

BRAGA BAŞKANI BRUMA'YA GELDİ

Bruma, sezonun ikinci yarısında kiralandığı Braga'da 16 maçta 4 gol, 6 asistle yıldızlaşmıştı. Record'da yer alan habere göre Portekiz kulübünün başkanı Antonio Salvador, 28 yaşındaki oyuncunun bonservisini almak için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçeden transferde iki bomba birden

Salvador'un Fenerbahçe'ye 4.5 milyon Euro teklif ettiği öne sürüldü. Sarı-Lacivertliler sezon başında Bruma'yı PSV'den kiralayıp ocakta 4.25 milyon Euro'ya satın almıştı.

LIVAKOVIC YARIŞINDA İYİ HABER

Dominik Livakovic transferinde Fenerbahçe'nin en büyük rakibi Villarreal'di. İspanyol ekibi, Dinamo Zagreb'e 7 milyon Euro teklif etmiş ancak geri çevrilmişti. Sarı Denizaltılar'ın kaleci konusunda rotayı Brentford'lu David Raya'ya çevirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden transferde iki bomba birden

İngiliz ekibinin Hollandalı Mark Flekken'e imza attırmasının ardından Raya'nın satılma ihtimali güçlendi. Villarreal, İspanyol file bekçisi için Brentford'a teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi. Bu durumda Livakovic için tek ciddi talip Fenerbahçe kalacak.

Fenerbahçeden transferde iki bomba birden

Kapıyı 10 milyon Euro'dan açan Dinamo Zagreb'in bu durumda indirime gitme ihtimali bulunuyor. Takımdan ayrılmak isteyen Hırvat file bekçisi, kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

AUBAMEYANG ÇILGINLIĞI

Chelsea'nin gözden çıkardığı Pierre Aubameyang, Sarı-Lacivertliler'e önerilmişti. Togolu yıldız adeta kıymete bindi. Katar ve Suudi Arabistan takımlarının yanı sıra ABD'den kulüpler harekete geçti. Aubameyang'ın önceliği Avrupa'da kalmak, hayali Barcelona'ya dönmek ancak bu zor görünüyor.

Fenerbahçeden transferde iki bomba birden


Süper Lig'de şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe'de artık bir numaralı gündem yeni sezonun planlaması. Transferde birçok isim gündemde, görüşmeler dört koldan sürüyor. Sarı-Lacivertliler'in radarına giren son yıldız Pierre Emerik Aubameyang olmuştu. Chelsea'nin kadroda düşünmediği tecrübeli yıldız, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi. Yönetim, maliyet araştırmasına başladı. Ancak Aubameyang'ın satış listesine konduğu haberi, dünyanın dört bir yanındaki kulüpleri alarma geçirdi.

Fenerbahçeden transferde iki bomba birden

Araplardan yüksek maaş

Sky Sports'ta yer alan habere göre 33 yaşındaki forvete Türkiye'den yanı sıra Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD'den büyük bir ilgi var. Özellikle Arap takımlarının yüksek maaş teklifiyle Aubameyang'ı ikna etmeye çalışacakları kaydedildi. Ancak yıldız futbolcunun önceliği, kariyerine bir süre daha Avrupa'da devam etmek.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden transferde iki bomba birden

Atletico da düşünebilir

Chelsea'nin golcüsünün hayali, geçen sezonun ikinci yarısında formasını giydiği Barcelona'ya dönmek. Ancak La Liga'daki finansal kısıtlamalar nedeniyle Barça'nın devreye girmesi şu an için olası görülmüyor. Sky Sports'a göre Atletico Madrid de Aubameyang'ın transferini düşünebilir. Fenerbahçe'nin teklif yapması halinde en önemli kozu, 33 yaşındaki golcünün düzenli olarak 11'de görev yapacak olması. Sarı-Lacivertliler, pazar günkü derbi sonrası bu transferde devreye girip girmeyeceğine karar verecek.

 

Fenerbahçeden transferde iki bomba birden

Pierre-Emerick Aubameyang'ın Arsenal kariyerinin ardındaki istatistikler

YORUM YAZ