MENÜ

Fenerbahçe'den transfer kararı: Savunmaya takviye

Trendyol Süper Lig'de oynadığı dokuz maçın tamamını kazanarak zirvede yer alan Fenerbahçe, Alexander Djiku'nun Afrika Kupası'na gideceği için bir stoper transfer yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den transfer kararı: Savunmaya takviye

Trendyol Süper Lig ve Konferans Ligi’nde yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

STOPER TRANSFERİ YAPMAYA KARAR VERDİLER

Sports Digitale'in haberine göre; Fenerbahçe devre arası stoper transferi yapmaya karar verdi. Özellikle Serdar Aziz’in ameliyat olması ve Alexander Djiku’nun Afrika Kupası’nda mücadele edecek olmasıyla bu bölgede bir boşluk oluşacak.

ELİNDE 3 İSİM KALACAK

Kartal’ın elinde Becao, Samet ve Jayden Oosterwolde kalacağı için bu bölgeye transfer yapılması yönünde karar alındı. Bu bölge için bir isim bulunmazken çarpıcı bir gelişme yaşandı.

RANCO'NUN DAVETLİSİ OLARAK MAÇI İZLEDİ

Sports Digitale'nin haberinde, "Sferico Sports Management'ın sahibi Igor Campenelli, Hatayspor maçında Mario Branco'nun davetlisi olarak tribünde yer aldı" ifadeleri kullanıldı. Fenerbahçe yönetimi, Campenelli’nin menajerlik şirketinde bir oyuncuyu transfer edebilir.

Haberin Devamı

WILLYAN ROCHA GÜNDEMDE

Bu kapsamda kış transfer döneminde stoper takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin, CSKA Moskova’nın 28 yaşındaki oyuncusu Willyan Rocha'yı gündemine aldığı belirtildi.

FENERBAHÇE'Yİ TAKİP ETTİ

Ayrıca Sferico Sports Management'ın oyuncularından olan CSKA Moskova forması giyen Brezilyalı stoper Willyan Rocha’nın Fenerbahçe’nin resmi hesabı ve bazı futbolcuları takip etmesi bu iddiaları güçlendirdi.

Fenerbahçeden transfer kararı: Savunmaya takviye

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTİYOR

Transfermarkt’a göre değeri 7 milyon euro olarak gösterilen Willyan Rocha, bu sezon 15 maçta forma giydi, 1 asist yaptı. Futbolcunun 2025 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. Kariyeri boyunca Flamengo, Gremio, Votuporanguense, Cova Piedade, Portimonense ve CSKA Moskova kulüplerinde forma giyen 28 yaşındaki 1.91'lik stoper Brezilyalı stoper Willyan Rocha, toplam 184 maçta 14 gol 12 asist kaydetti. Willyan Rocha, sağ ayağını kullanıyor.

Fenerbahçeden transfer kararı: Savunmaya takviye

YORUM YAZ