MENÜ

Fenerbahçe'den transfer atağı! Son dakika transfer haberleri

7 Eylül Perşembe Fenerbahçe son dakika transfer haberlerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Transferin bitimine 2 gün kala sarı-lacivertli takımın kadrosunu güçlendirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'den transfer atağı! Son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sezona kötü bir başlangıç yapan ve Avrupa Kupaları'ndan elenen Sarı-Lacivertli takım transferin bitmesine 2 gün kala girişimlerini hızlandırdı. Diego Costa konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Brezilyalı futbolcunun menajerinin Türkiye'ye geldiği iddia edildi. Fenerbahçe'nin kalan 2 günde orta saha ve forvete transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. İşte 7 Eylül Perşembe son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

DIEGO COSTA'NIN MENAJERİ İSTANBUL'DA

Fenerbahçe Yönetimi, Chelsea ile köprüleri atan Diego Costa’nın menajeri Ricardo Cardoso’ya 1 yıllık kiralama teklifinde bulundu. İngiliz ekibi öneriye olumlu yaklaşırken, sarı-lacivertliler ile Cardoso’nun maddi konularda henüz anlaşma sağlayamadığı ancak görüşmelerin bugün de devam edeceği belirlendi.

Robin van Persie’nin bitmek bilmeyen sakatlıkları yüzünden Roberto Soldado’nun ardından forvet hattına bir takviye daha yapmaya çalışan Fenerbahçe sürpriz bir hamlede bulunarak, Chelsea’nin dünyaca ünlü golcüsü Diego Costa ile pazarlık masasına oturdu.

İstanbul'da pazarlık!

Vardar’a elenerek UEFA Avrupa Ligi defterini çok erken kapatan ve Süper Lig’in ilk 3 haftasında 4 puan kaybeden sarı-lacivertliler, 28 yaşındaki İspanyol golcünün menajeriyle İstanbul’da bir araya geldi. Diego Costa’nın menajeri Ricardo Cardoso’nun üç gündür İstanbul’da bulunduğu ve transfer görüşmelerinin devam ettiği belirlendi.

Chelsea Menajeri Antonio Conte ile yaşadığı ciddi sorunlar nedeniyle kesin olarak İngiliz ekibinden ayrılma kararı alan Costa’nın ise Brezilya’da olduğu öğrenildi. Fenerbahçeli yöneticilerin, bonservis bedeli 45 milyon euro olan tecrübeli forvet için Ricardo Cardoso’ya 1 yıllık kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi. Chelsea’nin 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Diego Costa’yı birinci planda bonservisiyle birlikte satmak istediği ancak Fenerbahçe’nin kiralama teklifine de olumlu yaklaştığı ifade edildi.

Transfere sıcak bakıyor!

Sarı-lacivertliler ile dünyaca ünlü golcünün menajeri arasındaki görüşmelerde maddi konularda henüz anlaşma sağlanamadığı aktarıldı. Eski kulübü Atletico Madrid’e dönmek istediği bilinen ancak İspanyol ekibinin transfer yasağı nedeniyle Ocak ayını beklemek zorunda olan Costa’nın maddi konularda anlaşılması halinde 1 yıl kiralık olarak Fenerbahçe forması giymeye sıcak baktığı vurgulandı.

Sarı-lacivertli yönetimin, İspanyol golcüye yıllık 5 milyon euro civarında bir teklif yaptığı ve görüşmelerin bugün de devam edeceği aktarıldı.

Chelsea’ye 2014’te 32 milyon euro karşılığında Atletico Madrid’den transfer olan Diego Costa, İngiliz ekibinde 120 resmi maça çıkarken, 59 gole imzasını attı. İspanyol forvet üç sezonda 2 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşadı. (Skorer)

FENERBAHÇE BREZİLYA'DA ORTA SAHA ARIYOR

Fenerbahçe Yönetimi, orta sahadaki yaratıcı oyuncu açığını Giuliano transferiyle gidermeye çalışmıştı. Ancak Aykut Kocaman’ın bu bölgeye bir takviye daha istemesinin ardından yönetim kolları bir kez daha sıvamıştı. Sarı-Lacivertliler orta saha için 2 Brezilyalı aday belirledi: Gusatovo Scarpa ve Dudu...

İlk olarak Dudu için girişimlerde bulunan yönetim, oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı. Kulübü Palmeiras ile de 6 milyon Euro’ya (24.6 milyon TL) el sıkıştı. Ancak Brezilya ekibi parayı peşin isteyince, Scarpa için girişimler başladı.

Yıldız futbolcunun menaceri Bruno Paiva ile görüşen Fenerbahçe, 23 yaşındaki futbolcunun durumu hakkında bilgi aldı. Brezilya’da yoğun bir mesai harcayan Sarı-Lacivertliler, bu iki isimden birine imza attırmaya kararlı.

KONYA'DA AATIF PAZARLIĞI

Konyaspor, sezona sergilediği performansla iyi bir çıkış yakalayan Abdou Razack Traore’nin sakatlanması sonrası 10 numara arayışına girmişti. Yeşil-Beyazlılar, transferin bitimine artık saatler kala Fenerbahçe’de forma giyen Aatif Chahechouhe ile masaya oturdu. 31 yaşındaki futbolcuyu ikna etmek için büyük çaba sarfeden İç Anadolu ekibi, Faslı oyuncuyu kadrosuna katarak taraftarına müjdeyi vermeyi planlıyor. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın da tecrübeli futbolcunun transferi için yönetime ısrarcı tavrını ortaya koyduğu öğrenildi.

YENİ MALATYASPOR'DAN VOLKAN ŞEN ATAĞI

Ertuğrul Sağlam’ın önce veto ettiği ancak daha sonra kararını değiştirdiği Volkan Şen için Yeni Malatyaspor da yeniden devreye girdi. Bursaspor’un kadrosuna katmak istediği başarılı kanat oyuncusuyla görüşme gerçekleştiren Doğu ekibinin yöneticileri, Fenerbahçe kulübüyle fiyat konusundaki son pürüzleri de çözerek 30 yaşındaki futbolcuya imzayı attırmayı planlıyor. Bursaspor’a da transfer çalımı atmaya hazırlanan Sarı-Kımızılılar, Volkan Şen’i takıma kazandırarak transfer sezonuna noktayı koymak istiyor.

Fenerbahçe'de gelen ve giden transferler

Gelenler

Giuliano
Soldado
Dirar
Valbuena
Isla
Kameni
Mehmet Ekici

Gidenler

Kjaer
Emenike
Stoch
Volkan Şen
van der Wiel

Gündemdekiler

Dudu
Gustavo Gomez
Blandi
Harun
Fred

Haberin Devamı
YORUM YAZ