MENÜ

Fenerbahçe'den TFF'ye mektup! 'Kronik sorun gün yüzüne çıktı'

Sarı-Lacivertliler, genel sekreter Burak Kızılhan imzalı mektupta, “Çınar, yalnızca bir örnekle Türk hakemliğine ilişkin kronik sorunu bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır. Bununla ilgili soruşturma başlatılmamış olması kabul edilebilir değildir” denildi. İşte mektuptaki ifadeler...

Fenerbahçe'den TFF'ye mektup! 'Kronik sorun gün yüzüne çıktı'

“4 Aralık 2023 tarihinde SkySpor Kanalı’nda yayımlanan Youtube programında eski hakem Serkan Çınar, Türk hakemliğine ilişkin özenle soruşturulması gereken açıklamalarda bulunmuştur. Çınar, 2018-2019 sezonu 32. haftasındaki Galatasaray-Rizespor müsabakasına atıfta bulunarak VAR ile arasında geçen diyalogları ve devamında yaşananları açıklayarak yalnızca bir örnekle Türk hakemliğine ilişkin kronik sorunu bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır. Serkan Çınar, görev yaptığı müsabaka esnasında VAR tarafından penaltı incelemesi için çağrıldığını ve kendisine izletilen görüntüler ile yayına verilen görüntülerin farklı olduğunu açıklamıştır.”

Haberin Devamı

‘Vakit kaybetmeksizin...’

“Söz konusu müsabakanın VAR hakemleri incelendiğinde kulübümüzce yapılan birden çok müracaata konu edilen hakemler ile aynı isimler olduğu görülmektedir. Eski FIFA kokartlı hakemler ve son olarak Serkan Çınar’ın açıklamaları mevcutken hâlâ ciddi bir soruşturmanın başlatılmamış olması kabul edilebilir nitelikte değildir. Sayın Federasyonunuzun harekete geçmesini, başta MHK olmak üzere ilgili kurullarca soruşturma süreçlerinin vakit kaybetmeksizin başlatılmasını ve kamuoyuna duyurulmasını talep ederiz.”

Fenerbahçeden TFFye mektup Kronik sorun gün yüzüne çıktı

YORUM YAZ