Fenerbahçe'den TFF'ye Kerem Aktürkoğlu başvurusu

Süper Lig'in 37. Haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 yendiği maç sonrasında yaşanan olaylarda Kerem Aktürkoğlu'nun soyunma odası koridorlarında söylediği sözler nedeniyle, sarı lacivertliler TFF'ye başvuru yaptığını açıkladı

Fenerbahçe'den TFF'ye Kerem Aktürkoğlu başvurusu

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlamıştı. Maçın ilk yarında 10 kişi kalan sarı lacivertliler üstün bir oyunla şampiyonluk şansı olan rakibini 1-0 yenmişti. Maçtan sonra Başkan Ali Koç'un da Rams Park'a gelmesiyle tekrardan sahaya çıkıp, hatıra fotoğrafı çektirmişlerdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden TFFye Kerem Aktürkoğlu başvurusu

Bu sırada yaşanan tartışmalar nedeniyle Fenerbahçe futbolcular ve yöneticiler PFDK'ya sevk edilmişti. Sarı lacivertli oyuncu Mert Hakan Yandaş 5, İrfan Can Eğribayat ve Osterwolde 1, İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal 1 yıl futboldan men edildi. Bu gelişmelerin ardından bugün sosyal medyaya Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun da soyunma odası koridorlarında yeni görüntüsü çıktı. 

Fenerbahçe'den Türkiye Futbol Federasyonu'na Kerem Aktürkoğlu başvurusu

Sarı lacivertliler bu görüntülerden sonra TFF'ye Kerem Aktürkoğlu için başvuru yaptığını açıkladı...

İşte Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama

Kulübümüz tarafından 19 Mayıs 2024 Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynadığımız maçın ardından rakip takım oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun soyunma odası koridorlarında sarf etmiş olduğu hakaretler dolayısıyla bugün Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Müfettişliği'ne şikayet başvurusunda bulunulmuştur.

Haberin Devamı

Konu ile ilgili gelişmeler tarafımızca dikkatle takip edilecektir.

Kamuoyunun bilgi ve dikkatine sunarız.

 

YORUM YAZ