MENÜ

Fenerbahçe'den Tete transferine ilişkin resmi açıklama!

Fenerbahçe, transferde adı geçen isimlerden Tete konusunda resmi bir açıklama yayınladı. Oyuncu için yapılan görüşmeler ve bu doğrultuda verilen nihai karar paylaşıldı.

Fenerbahçe'den Tete transferine ilişkin resmi açıklama!

Fenerbahçe'den Tete transferi konusunda resmi bir açıklama geldi. Sarı-Lacivertliler, oyuncunun transferi konusunda yürütülen görüşmeler ve varılan nihai kararı duyurdu.

Haberin Devamı

İNGİLTERE'DE İSTEDİĞİ TEKLİFİ BULAMAMIŞTI

Fenerbahçe, Tete'nin transferi için teması temmuz ayının başlarında gerçekleştirmişti. O dönem İskoç ekibi Cetic’in de çok istediği 23 yaşındaki yıldızın menajeri Pablo Bueno, oyuncusuna İngiltere’den bir takım bulmak için bu ülkeye gitmişti. Sarı-Lacivertliler de teması kesmişti.

Fenerbahçeden Tete transferine ilişkin resmi açıklama

FANATİK, 19 Temmuz’daki haberinde Fenerbahçe’nin Tete’nin peşinde olduğunu okuyucularına duyurmuştu.

Ancak Bueno, Premier Lig’den istediği teklifi alamadı. Bunun üzerine Brezilyalı menajer, Fenerbahçe Yönetimi’ne mesaj göndererek, “Oyuncumla hâlâ ilgileniyorsanız görüşebiliriz” mesajını gönderdi. Sarı-Lacivertliler de Tete ve Pablo Bueno’yu İstanbul’a davet etti.

TÜRKİYE'DE TATİL YAPTILAR

Haberin Devamı

Daha sonra Brezilyalı yıldız ve menajeri, Türkiye'ye gelmiş ve Fenerbahçe ile bir görüşme gerçekleştirmişlerdi.

Fenerbahçeden Tete transferine ilişkin resmi açıklama

Türkiye'de tatil yapan Tete ve menajeri, bu süreçte kendilerine gelen teklifleri değerlendirme sürecine girmişlerdi.

FENERBAHÇE KARARINI VERDİ!

Tete transferinde oyuncu cephesinin vereceği karar merak edilirken Fenerbahçe, transfere ilişkin nihai kararını kamuoyuna duyurdu. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı oyuncu için yapılan görüşmeleri doğrulamakla birlikte kulüp olarak verdikleri kararı da paylaştı.

Fenerbahçeden Tete transferine ilişkin resmi açıklama

İşte Fenerbahçe'den konuya ilişkin yapılan açıklama:

"Bilgilendirme

Son dönemde Kulübümüz ile adı geçen futbolcu Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) hakkında kamuoyunu bilgilendirmek zorunlu hale gelmiştir.

Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir.

Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

 

Fenerbahçeden Tete transferine ilişkin resmi açıklama

YORUM YAZ