MENÜ

Fenerbahçe'den sürpriz transfer! İsmail Kartal onay verdi

Fenerbahçe'de transferin son günlerine doğru tek gündem maddesi altı numara! Sarı-Lacivertliler'de İsmail Kartal, daha önceden istemediği yıldız futbolcunun gelmesine bu kez onay verdi!

Fenerbahçe'den sürpriz transfer! İsmail Kartal onay verdi

Bu sezon iddialı bir kadro kuran, hem lig hem de Avrupa'da başarıyı hedefleyen Fenerbahçe'de tek eksik altı numara transferi kaldı. Sarı-Lacivertli kurmayların orta saha transferi için yoğun mesai harcadığı öğrenilirken İsmail Kartal'ın da daha önceden veto ettiği yıldız futbolcunun transferine bu sefer onay verdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İŞTE BEŞİKTAŞ VE F.BAHÇE'NİN SIRALAMASI

'BİZDEN KORKUYORLAR'

Aralarının bozuk olduğu iddia edilen Tadic ve Dzeko dünkü idmana aynı arabayla geldi. İki futbolcu, “Bizden (Fenerbahçe’den) korktukları için bir şeyler bulmaya çalışmaları gayet normal. Ancak böyle saçmalıklarla bizim işimiz olmaz” sözleriyle iddiaları net şekilde yalanladı.

Dusan Tadic’in Sırbistan Milli Takımı’nda, ırkçı Sırplar’ın Müslümanlar’a karşı kullandığı çetnik selamı yaptığı öne sürülmüştü. Edin Dzeko’nun da bu nedenle takım arkadaşına büyük tepki gösterdiği ve aralarının bozulduğu iddia edilmişti. Sarı- Lacivertliler’in iki yıldızı, bu spekülasyonlara ortak yanıt verdi.

‘Bir saniyemiz bile yok’

Tadic ve Dzeko, “Bizden (Fenerbahçe’den) korktukları için bir şeyler bulmaya çalışmaları gayet normal. Ancak böyle saçmalıklarla bizim işimiz olmaz. Pazar günü Antalyaspor ile maçımız ve devam ettireceğimiz liderliğimiz var. Kötü niyetli hiçbir insana ayrılacak bir saniyemiz bile yok” ifadelerini kullandılar.

Haberin Devamı

Her zamanki gibiler

İki oyuncu, dün Samandıra’daki antrenmana aynı arabayla geldi. Tadic ve Dzeko ayrıca her zaman olduğu gibi hem antrenmanda hem de takım yemeğinde sürekli yan yana olup, birbirleriyle bol bol sohbet etti.

Fenerbahçeden sürpriz transfer İsmail Kartal onay verdi

SON İDDİA DENDONCKER

6 numara transferinde her gün yeni isimler gündeme geliyor Football Insider sitesi, ‘özel haber’ ibaresiyle yaptığı paylaşımda Fenerbahçe’nin Leon Dendoncker için girişimlerde bulunduğunu yazdı. Aston Villa’nın, geçen sene Steven Gerrard’ın ısrarlarıyla 15 milyon Pound’a kadrosuna kattığı Belçikalı futbolcuyla yolları ayırmaya hazır olduğu kaydedildi. Şu anki menajer Unai Emery’nin 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadroda düşünmediği, İngiliz ekibinin kiralık ya da kalıcı transfer tekliflerine açık olduğu yazıldı. Anderlecht altyapısından yetişen Dendoncker, hem stoper hem de orta saha olarak görev yapabiliyor. Aston Villa’dan önce Wolverhampton macerası yaşayan başarılı oyuncu, Belçika Milli Takımı’nın formasını da 32 kez terletti.

Fenerbahçeden sürpriz transfer İsmail Kartal onay verdi

GOMES'İN SAĞLIK RAPORLARI İSTENDİ

Fenerbahçe, sakatlık geçmişi nedeniyle menajerlerin önerdiği Andre Gomes’e sıcak bakmıyordu. Ancak İsmail Kartal’ın oyuncu özellikleri açısından Portekizli yıldıza onay verdiği belirtildi. Sarı-Lacivertliler’in son seçenek olarak gördüğü Gomes’in detaylı sağlık raporlarını talep ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Al-Musrati listenin ilk sırasında olsa da hem transfer döneminin bitmesine az bir süre kalması hem de Braga’yla henüz orta yol bulunmaması nedeniyle alternatif isimler için çalışmalar yapılıyor. Menajerler, Everton’ın kadroda düşünmediği Andre Gomes’i Sarı-Lacivertliler’e önermişti. Yönetim, sakatlık geçmişi nedeniyle tecrübeli oyuncuya ilk etapta sıcak bakmadı. Ancak İsmail Kartal’ın oyuncu özellikleri açısından Gomes’e yeşil ışık yakmasıyla birlikte yönetimin tutumunun da değiştiği kaydedildi. Fenerbahçe, Portekizli orta saha oyuncusunu son seçenek olarak masada tutuyor.

Fenerbahçeden sürpriz transfer İsmail Kartal onay verdi

Lille’de sıkıntı yaşamadı

Yönetimin, Andre Gomes’in detaylı sağlık raporlarını talep ettiği belirtildi. 30 yaşındaki futbolcu 2015’ten bu yana sakatlıklar nedeniyle 513 gün sahalardan uzak kaldı. Ancak Gomes, geçtiğimiz sezon kiralık olarak görev yaptığı Lille’de bu konuda bir sıkıntı yaşamadı. Deneyimli oyuncu, Fransız ekibinde 27 resmi maçta 1718 dakika sahada kalırken, 3 gol atıp 2 de asist yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden sürpriz transfer İsmail Kartal onay verdi

YORUM YAZ