MENÜ

Fenerbahçe'den sürpriz Süper Lig hamlesi! Osayi-Samuel'in yerine gelebilir...

Yaz transfer döneminin ilk hamlesini Ryan Kent'le yapan Fenerbahçe, kadrodaki eksiklerini gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Kanarya, Avrupa'dan talipleri olan Bright Osayi-Samuel'in olası ayrılığı halinde listesine Süper Lig'den sürpriz bir ismi ekledi.

Fenerbahçe'den sürpriz Süper Lig hamlesi! Osayi-Samuel'in yerine gelebilir...

Avrupa Ligi'nde son 16'yı gören, Süper Lig'i 2. tamamlayan, Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olarak 9 yıllık hasreti tamamlayan Fenerbahçe, hareketli saatler yaşıyor. Teknik direktör Jorge Jesus'un takımdan ayrılması sonrası ilk transferini İskoçya'dan yapan ve Rangers ile yollarını ayıran Kanarya, eksik bölgelerini gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Bright Osayi-Samuel'in olası ayrılığı öncesi arayışlarını sürdüren Sarı Lacivertliler, listesine Süper Lig'den sürpriz bir ismi ekledi.

Haberin Devamı

JORGE JESUS VEDA ETTİ

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Sarı Lacivertliler, Gürsel Aksel Stadı'ndaki finalde kulüp tarihinde 7. kez kupaya uzandı. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Jorge Jesus, takımdan ayrıldığını ve kararı bir süre önce aldığını dile getirdi. Portekiz'e hayallerini gerçekleştirmek üzere gideceğini kaydeden Jesus, keşke olmasaydı diyeceği 3 hazırlık dönemi geçirdiğini ifade etti.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

KUPA HASRETİNİ SONA ERDİRDİ

Geçtiğimiz sezonu İsmail Kartal yönetiminde tamamlayan sarı-lacivertli ekip, yeni sezona Jorge Jesus ile start verdi. Başkan Ali Koç'un göreve geldiği tarihten bu yana 4'üncü yabancı teknik direktör olarak takımı çalıştıran Jesus, camianın beklediği Süper Lig şampiyonluğu hasretine son veremedi ancak, Ziraat Türkiye Kupası'nı şampiyon unvanıyla bitirerek sarı-lacivertli camiadaki 9 yıllık kupa hasretini sona erdirdi. Fenerbahçe'nin başında 52 maçta görev alan Portekizli teknik adam, bu maçların 35'inden galip gelirken 7 mağlubiyet, 10 beraberlik elde etti. Süper Lig'de 2022-23 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Jesus, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda ise sarı-lacivertli ekibin grubu lider tamamlamasını sağladı. Ayrıca Sarı-Lacivertliler, Jesus döneminde 126 gol kaydederek bir sezondaki en fazla gol attığı dönemi yaşadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden sürpriz Süper Lig hamlesi Osayi-Samuelin yerine gelebilir...

SÜPER LİG'İ İKİNCİ BİTİRDİ

Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetiminde Süper Lig'in 2022-23 sezonunu ikinci sırada tamamladı. Ligde 32 maçta görev alan Jesus, bu karşılaşmaların 22'sinde galip gelme başarısı gösterdi. Geri kalan 5 maçtan yenik ayrılan sarı lacivertliler, 5 maçta ise beraberlik elde etti. Fenerbahçe, ligi lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde 80 puanla ikincilikle sonlandırdı.

EŞİNDEN OLAY PAYLAŞIM!

İLK TRANSFER RYAN KENT

Kanarya, yeni sezonun ilk transferini yaptı ve Rangers ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, resmi sözleşmenin oyuncunun sezon başı kampı için Türkiye'ye geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden sürpriz Süper Lig hamlesi Osayi-Samuelin yerine gelebilir...

"BÜYÜK ONUR DUYUYORUM"

Kulübün sosyal medyadan paylaştığı videoda Kent, "Tüm Fenerbahçe taraftarlarına merhabalar. Ben Ryan Kent. Öncelikle kulübümüz için kupanın kazanılmasında pay sahibi olan tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye transfer olduğum için büyük onur duyuyorum. Yeni sezonla ilgili konuşmak gerekirse, Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. İlk hedefimiz, önümüzdeki ay oynayacağımız TFF Süper Kupa'yı kazanmak olacak. Takım arkadaşlarımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlamak için çok heyecanlıyım. Kendinize iyi bakın" şeklinde konuştu.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

OSAYI SAMUEL'E TALİPLER VAR

Fenerbahçe’nin Nijeryalı kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel’e Fransa’dan Troyes ve İskoçya’dan Rangers takımları talip oldu. İki kulüp, piyasa değeri 7 milyon Euro olarak gösterilen 25 yaşındaki futbolcunun transferi için çalışmalara başladı.

Fenerbahçeden sürpriz Süper Lig hamlesi Osayi-Samuelin yerine gelebilir...

500 BİN EURO'YA GELDİ

Nijerya Milli Takımı’nda da oynayan Osayi-Samuel, 2021 Ocak ayında 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Queens Park Rangers Kulübü’nden satın alınmıştı.

Haberin Devamı

ALTERNATİFİ SÜPER LİG'DEN: JONAS SVENSSON

Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe, Nijeryalı kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel’'in olası ayrılığı durumunda transfer listesine Adana Jonas Svensson'u ekledi. Adana Demirspor'la sözleşmesi Haziran 2024'e kadar devam eden 30 yaşındaki Norveçli sağ bek; Mavi Şimşekler'de 64 maça çıktı ve 6 asist yaptı.

Fenerbahçeden sürpriz Süper Lig hamlesi Osayi-Samuelin yerine gelebilir...

NORVEÇ A MİLLİ TAKIMI'NDA 23 MAÇI VAR

Kariyerinde; Rosenborg, AZ Alkmaar ve Adana Demirspor kulüpleri bulunan Jonas Svensson; 23 kez Norveç A Milli Takım forması giyerken; 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Fenerbahçeden sürpriz Süper Lig hamlesi Osayi-Samuelin yerine gelebilir...

YORUM YAZ