MENÜ

Fenerbahçe'den Stefan Savic bombası! Teklif yapıldı

Transfer çalışmalarına son hız devam eden Fenerbahçe, Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Stefan Savic için hamle yaptı. Sarı-lacivertliler, Karadağlı savunma oyuncusu için teklif yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçe'den Stefan Savic bombası! Teklif yapıldı

Ocak ayı transfer sezonu için planlamalarına devam eden Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekibin kurmayları, La Liga ekiplerinden Atletico Madrid forması giyen savunma oyuncusu Stefan Savic için teklif yaptığı kaydedildi.

Haberin Devamı

TEMSİLCİSİ İSTANBUL'A GELMİŞTİ

Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen savunma oyuncusu Stefan Savic'i adaylar arasına almış ve oyuncunun temsilcisi Zarko Pelicic'i İstanbul'a davet etmiş ve görüşmelerde bulunmuştu.

Fenerbahçeden Stefan Savic bombası Teklif yapıldı

TEKLİF YAPILDI

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin, Stefan Savic’e verebileceği sözleşme şartlarını ilettiği ve teklif yaptığı belirtildi.

Haberin detayında, sarı-lacivertli ekibin oyuncunun Atletico Madrid ile arasındaki problemleri çözmesini beklediği ifade edildi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

2015 yılında Fiorentina'dan 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Atletico Madrid'e transfer olan 32 yaşındaki savunma oyuncusunun sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

Haberin Devamı

Karadağlı savunma oyuncusu bu sezon La Liga ekibiyle 13 maça çıktı ve 972 dakika sahada kaldı.

Fenerbahçeden Stefan Savic bombası Teklif yapıldı

MİLLİ TAKIM PERFORMANSI

Karadağ Milli Takımı'nda da oynayan 32 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu, görev aldığı 73 karşılaşmada 9 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçeden Stefan Savic bombası Teklif yapıldı

YORUM YAZ