MENÜ

Fenerbahçe'den, Southampton'a hücum! Transferde nokta atışı...

Fenerbahçe, yakın ilişkiler kurduğu Frank Arnesen’in (Göztepe’nin sahibi) İngiltere’deki kulübü Southampton’a gözünü dikti. Premier Lig’e veda etmeye hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar’da bazı oyuncuların kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor. Yönetim, yaz transfer döneminde kadroyu güçlendirmek için Southampton’ın yıldızlarından yararlanmayı planlıyor.

Fenerbahçe'den, Southampton'a hücum! Transferde nokta atışı...

Süper Lig'de ikinci sırada yer alan Fenerbahçe sezonu şampiyon tamamlamak için umutlarını sürdürürken bir yandan da transfer konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kadro yapılanması ve transferler için yoğun mesai harcayan Kanarya gözünü İngiliz ekibi Southampton'a çevirdi. Premier Lig'e veda etmeye hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar ile yakın ilişkileri bulunan Sarı-Lacivertliler'in, Ada ekibinin bazı yıldızlarından yararlanma planı bulunuyor. Göztepe ve Southampton'un sahibi Frank Arnesen ile olan ikili diyaloğunu kullanmak isteyen Kanarya'da operasyon için düğmeye basıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden, Southamptona hücum Transferde nokta atışı...

Savunma için o ön plana çıktı

Bir dönem Brezilya U20 Milli Takımı’nın da formasını giyen Sambacı, Torino’daki başarılı performansıyla dikkat çekmişti. 26 yaşındaki stoper, geçen sezonun başında 7.5 milyon Euro’ya Southampton’a transfer oldu. Lyanco, bu sezon Salisu, Bednarek ve Kotchap ile kıyasıya rekabete girdi. Brezilyalı savunmacı Premier Lig’de 17 maçta görev yaptı. Souhtampton’ın Championship’e düşmesi halinde Lyanco’nun ayrılması muhtemel. Fenerbahçe, yıdız futbolcuyu kiralık olarak da bonservisiyle de transfer edebilir. Kanarya, önümüzdeki sezon defansın göbeğinde Lyanco-Luan Peres’le Brezilya duvarı örebilir.

Fenerbahçeden, Southamptona hücum Transferde nokta atışı...

Kanatlara çifte aday

Genç yıldızlara yatırım yapan Southampton, Rennes’den Kameldeen Sulemana için ocak ayında 25 milyon Euro ödedi. Bu sezon Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’ye rakip olan 20 yaşındaki kanat oyuncusu, İngiltere’ye henüz adapte olamadı. Sarı-Lacivertliler için kiralık olarak tam anlamıyla bir fırsat transferi olabilir. Ancak muhtemelen birçok talibi çıkacağı için Sulemana’ya imza attırmak kolay değil. Öte yandan Moussa Djenepo, Sarı-Lacivertliler için ideal bir aday olabilir. 24 yaşındaki Malili oyuncu, her iki kanatta da görev yapsa da İngiliz ekibinde daha çok solda kullanıldı. Djenepo, hücum hattına önemli bir güç katabilir.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden, Southamptona hücum Transferde nokta atışı...

Forvete 2.01'lik kule

Nijeryalı forvet, uzun boyuna rağmen kendisinden beklenmeyecek kadar teknik. Paul Onuachu, ceza sahası içinde müthiş bir bitirici. 28 yaşındaki oyuncu, büyük çıkış yakaladığı Danimarka ekibi Midtjylland’da 181 maçta 74 gol ve 23 asistle dikkatleri üzerine çekti. Ardından 6 milyon Euro’ya transfer olduğu Belçika temsilcisi Genk’te 134 maçta 85 kez ağları sarsıp 10 asist yaptı. Onuachu, ara transfer döneminde 18 milyon Euro’ya Southampton’a imza attı ancak şu ana kadar bekleneni veremedi. Yeni takımında henüz gol sevinci yaşayamayan 28 yaşındaki yıldız, kiralanması halinde Fenerbahçe’de yeni bir sayfa açabilir.

Fenerbahçeden, Southamptona hücum Transferde nokta atışı...

Eğribayat'ta da imza yakın

Fenerbahçe, sezon başında Göztepe’den kiraladığı İrfan Can Eğribayat’ın bonservisini alma konusunda büyük aşama kaydetti. Sarı-Lacivertliler, anlaşmada yer alan 1.2 milyon Euro’luk opsiyonu kullanacak. İzmir ekibiyle yapılan görüşmelerde ödeme planı konusunun masaya yatırıldığı ve tarafların el sıkışmaya yakın olduğu öğrenildi. Kulüplerin anlaşma sağlamasının ardından 24 yaşındaki kaleciyle yeni sezondan itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden, Southamptona hücum Transferde nokta atışı...

Onuachu'nun hat-trick'i Kuzey Zelanda'yı devirdi

YORUM YAZ