MENÜ

Fenerbahçe'den sıradaki satışlar! Kim Min Jae ve Arda Güler sonrası...

Fenerbahçe son dönemde önemli yıldızları kadrosuna katarken bir taraftan da önemli satışlar gerçekleştirdi. Sarı-Lacivertliler yaptığı astronomik bedelli transfer satışlarına iki önemli yıldızını daha ekleyebilir...

Fenerbahçe'den sıradaki satışlar! Kim Min Jae ve Arda Güler sonrası...

Fenerbahçe transferde bu sezon önemli oyuncuları kadrosuna kattı. Gelen oyuncular kadar yüksek bedellerle satılan oyuncular da Fenerbahçe'nin maddi olarak ayakta kalmasını sağladı. Transfer dönemi tüm sıcaklığı ile devam ederken Sarı-Lacivertliler yaptığı astronomik bedelli transfer satışlarına iki önemli yıldızını daha ekleyebilir...

Haberin Devamı

LIVAKOVIC FENERBAHÇE'DE! İŞTE BONSERVİSİ

Transferde bu sezon ses getirecek isimlerle anlaşma sağladı. Öncelikle Dzeko, Tadic, Szymanski, Fred, Becao, Mert Müldür ve Cengiz Ünder gibi yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe bir transferi daha resmen açıkladı.

BONSERVİSİ DE BELLİ OLDU

Kadroda bu sezon ayrılması kesin gözle bakılan Altay Bayındır'ın yerine yabancı bir kaleci transferi yapacak olan Fenerbahçe, Dinamo Zagreb forması giyen Dominik Livakovic ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Hırvat kalecisi Zagreb'e 9+1 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. 

İKİ YILDIZ ORTA SAHA İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

KRUNIC İÇİN İNDİRİM

Zielinski ismi gündeme gelene kadar orta sahadaki 1 numaralı aday, İsmail Kartal’ın çok istediği Rade Krunic’ti. Milan, önce Boşnak oyuncunun satılık olmadığını bildirdi. 29 yaşındaki futbolcunun da Fenerbahçe’yi istemesi sonrası Kırmızı-Siyahlılar devi, 13 milyon Euro’ya satabileceği mesajını gönderdi. İtalyan basınında çıkan son haberlere göre Milan, 1 milyon Euro daha indirim yaparak bonservis beklentisini 12 milyon Euro’ya çekti. Fenerbahçe Yönetimi, bu rakamı daha da düşürmek için pazarlıklara devam edecek.

Haberin Devamı

SOUMARE BEKLEMEDE!

Leicester’dan ayrılmaya hazırlanan Boubakary Soumare, Sarı-Lacivertliler’in orta saha için alternatif ismi konumundaydı. İngiliz ekibiyle, 24 yaşındaki yıldızın kiralanması için pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Fenerbahçe’nin, Soumare’yi öncelikli hedef olarak görmediği için görüşmeleri ağırdan aldığı kaydedildi. Fransız orta saha oyuncusuna başka takımların da ilgisi olduğu belirtildi. Soumare, bu kulüplerden birinin Leicester ile anlaşıp daha sonra kendisiyle masaya oturması için bekleyişte...

Yaptığı transfer satışlarıyla dikkat çeken Fenerbahçe, bu geleneğini Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'le sürdürebilir. Sarı-Lacivertlilerin iki yıldızı için de ciddi teklifler aldığı öne sürülüyor.

FENERBAHÇE BU SEZON DA TRANSFER SATIŞLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Bu sezon Arda Güler'i Real Madrid'e 20+10 milyon Euro'ya, Attila Szalai'yi Hoffenheim'a 12.3 milyon Euro'ya, Bruma'yı Braga'ya 6.5 milyon Euro'ya, Diego Rossi'yi Columbus'a 5.15 milyon Euro'ya, Mergim Berisha'yı Augsburg'a 4 milyon Euro'ya, Willian Arao'yu Panathinaikos'a 2.5 milyon Euro'ya, Gustavo Henrique'yi Valladolid'e 1.2 milyon Euro'ya satan Fenerbahçe, Altay Bayındır'ı da Manchester United'a göndermek için gün sayıyor.

Haberin Devamı

FERDİ KADIOĞLU VE İSMAİL YÜKSEK İDDİASI

Öte yandan Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe, iki yıldızı Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek için de ciddi teklifler alıyor.

Haber detayında Ferdi Kadıoğlu için Ajax ve Napoli, İsmail Yüksek için ise Bayer Leverkusen'in Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı öne sürüldü.

Hem Ferdi hem de İsmail Yüksek, teknik direktör İsmail Kartal'ın ilk 11'de vazgeçemediği isimlerden.

Fenerbahçeden sıradaki satışlar Kim Min Jae ve Arda Güler sonrası...

YORUM YAZ